Fant 6244 publikasjoner.
Rheological properties influence on the electrospinning of caseinate for loading with antioxidant rosemary extract
Food Hydrocolloids, 2024 Vitenskapelig artikkel
Electrical stunning and killing of lumpfish with commercial waterbath and dry stunners
2024 Nofimas rapportserie
Quantitative at-line monitoring of enzymatic hydrolysis using benchtop diffusion nuclear magnetic resonance spectroscopy
Magnetic Resonance in Chemistry, 2024 Vitenskapelig artikkel
Survey data on public perceptions of salmon aquaculture industry in Norway, Tasmania, and Iceland
Data in Brief, 2024 Vitenskapelig artikkel
Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Biofluorescent response in lumpfish Cyclopterus lumpus to a therapeutic stressor as assessed by hyperspectral imaging
Scientific Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Identification of haplotypes associated with resistance to Fusarium graminearum in spring oat (Avena sativa L.)
Plant Breeding, 2024 Vitenskapelig artikkel
Feasibility of In Vivo Semen Collection and Description of the Morphology and Ultrastructure of the Spermatozoa of Arapaima gigas (Schinz, 1822)
Fishes, 2024 Vitenskapelig artikkel
Relevant product categories from mesopelagic fisheries. D3.8
2022 Rapport
Ferskfiskordningen – En ny evaluering
Fôr tilpasset laksens naturlige reproduksjonsbiologi: Bedre vekst, fôrutnyttelse, slakteutbytte og innfarging og mindre melanin
Norsk Fiskeoppdrett, 2023 Fagartikkel
CRISPR-Cas9/Cas12a-based genome editing in Atlantic cod (Gadus morhua)
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Microalgae suspension as a source of n-3 long-chain PUFA in feed for Atlantic Salmon (Salmo salar L) – Technical constraints and nutritional quality
Makroalger i mat – en studie av muligheter og utfordringer i Sverige og Finland
Spawning manipulation, broodfish diet feeding and egg production in farmed Atlantic salmon
Towards sustainable aquaculture: Assessing polychaete meal (Alitta virens) as an effective fishmeal alternative in European seabass (Dicentrarchus labrax) diets
Heat-sealable bioplastic films of blended locust bean and potato byproducts for active packaging of fatty foods: Cheese and oat cookies as case studies
Genome-assisted prediction of amoebic gill disease resistance in different populations of Atlantic salmon during field outbreak
Diagnosing the cage of covariance to increase understanding and robustness of spectroscopic calibration models
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6244 publikasjoner. Vise side 3 av 313: