Fant 36 publikasjoner.
Recent developments in valorisation of bioactive ingredients in discard/seafood processing by-products
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Immobilized protease on magnetic particles for enzymatic protein hydrolysis of poultry by-products
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Exploring Effects of Protease Choice and Protease Combinations in Enzymatic Protein Hydrolysis of Poultry By-Products
Molecules, 2021 Vitenskapelig artikkel
Utfordringer som hindrer økt utnyttelse av marint restråstoff og marine arter
2021 Nofimas rapportserie
Mesopelagic Fish Protein Hydrolysates and Extracts: A Source of Novel Anti-Hypertensive and Anti-Diabetic Peptides
Frontiers in Marine Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nivå fosfolipider i råstoff og mellomprodukter fra prosessering av restråstoff makrell og sild til fiskemel og proteinhydrolysat
Reduction in flavor-intense components in fish protein hydrolysates by membrane filtration
Journal of Food Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Effects of poultry raw material variation and choice of protease on protein hydrolysate quality
Process Biochemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Smaksnøytrale proteiner fra makrell (SMELL) - Faglig sluttrapport
Kunnskapsgrunnlag – Slam fra lakseoppdrett
Fish Sidestream-Derived Protein Hydrolysates Suppress DSS-Induced Colitis by Modulating Intestinal Inflammation in Mice
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory and Chemical Properties of Protein Hydrolysates Based on Mackerel (Scomber scombrus) and Salmon (Salmo salar) Side Stream Materials
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4
Sensory and physicochemical properties of enzymatisk protein hydrolysates. Influence of raw material, protease, and downstream processing
2021 Doktorgradsavhandling
Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Marine Bioactive Peptides in Supplements and Functional Foods – A Commercial Perspective
Current pharmaceutical design, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 36 publikasjoner. Vise side 2 av 2: