Fant 32 publikasjoner.
Sensory Properties and Chemical Composition of Fish Solubles Obtained from Upcycling of Fish Filleting Side Streams
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Pilot-scale valorisation of salmon peptone into polyhydroxyalkanoates by mixed microbial cultures under conditions of high ammonia concentration
Journal of Environmental Chemical Engineering, 2023 Vitenskapelig artikkel
Texturized vegetable protein from a faba bean protein concentrate and an oat fraction: Impact on physicochemical, nutritional, textural and sensory properties
Future Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Valorisation of crustacean and bivalve processing side streams for industrial fast time-to-market products: A review from the European Union regulation perspective
Frontiers in Marine Science, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Aminoacidemia after ingestion of protein hydrolysate produced from poultry carcasses: A comparison against whey protein in a randomized, double-blinded cross-over study in healthy young and old individuals
Journal of Functional Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Identification of New Purpuroine Analogues from the Arctic Echinodermata Pteraster militaris That Inhibit FLT3-ITD+ AML Cell Lines
International Journal of Molecular Sciences, 2022 Vitenskapelig artikkel
ReVAL - Innovative prosesseringsteknologier i enzymatisk hydrolyse for økt verdiskaping av marint og kylling restråstoff
2022 Nofimas rapportserie
Utnyttelse av restråstoff fra makrell og sild, ekstraksjon av fosfolipider - Faglig sluttrapport
Optimalisering av prosessbetingelser for ekstraksjon av fosfolipider fra silderogn
Observations from the Hydrolysis of the Green Sea Urchin (Strongylocentrotus droebachiensis)
Global Challenges, 2022 Vitenskapelig artikkel
Multivariate correlation of infrared fingerprints and molecular weight distributions with bioactivity of poultry by-product protein hydrolysates
Journal of Functional Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Encoder–decoder neural networks for predicting future FTIR spectra – application to enzymatic protein hydrolysis
Journal of Biophotonics, 2022 Vitenskapelig artikkel
Tuning of 2D cultured human fibroblast behavior using lumichrome photocrosslinked collagen hydrogels
Materials Today Communications, 2022 Vitenskapelig artikkel
Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products.
Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Cytoprotective Effects of Fish Protein Hydrolysates against H2O2-Induced Oxidative Stress and Mycotoxins in Caco-2/TC7 Cells
Antioxidants, 2021 Vitenskapelig artikkel
Collagen-Containing Fish Sidestream-Derived Protein Hydrolysates Support Skin Repair via Chemokine Induction
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
Recent developments in valorisation of bioactive ingredients in discard/seafood processing by-products
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Immobilized protease on magnetic particles for enzymatic protein hydrolysis of poultry by-products
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Exploring Effects of Protease Choice and Protease Combinations in Enzymatic Protein Hydrolysis of Poultry By-Products
Molecules, 2021 Vitenskapelig artikkel
Utfordringer som hindrer økt utnyttelse av marint restråstoff og marine arter
2021 Nofimas rapportserie
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 32 publikasjoner. Vise side 1 av 2: