Fant 52 publikasjoner.
Sustainable packaging for fish and meat: industry insights
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Discolouration of Potato Tubers Under Retail Light: Cultivar Variations and Effect of Different Packaging Materials for Folva Potatoes Stored at 20 and 6 °C
Potato Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
CO2 packaging increases shelf life through reduction of off-odor production by CO2 tolerant bacteria in addition to growth inhibition of the spoilage bacteriota
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Controlled Release of Volatile Antimicrobial Compounds from Mesoporous Silica Nanocarriers for Active Food Packaging Applications
International Journal of Molecular Sciences, 2022 Vitenskapelig artikkel
Application of soluble gas stabilization technology on ready-to-eat pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Journal of Food Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of filleted salmon in various retail packages
Modified atmosphere packaging
2002 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Active packaging in practice: fish
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Combining MAP with other preservation techniques
Microbial growth in modified atmosphere packaged blue mussels (Mytilus edulis)
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Lessons from other commodities: fish and meat
2007 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
MA packaging combined with other preserving factors
Novel methods to optimise the nutritional and sensory quality of in-pack processed fish products
2008 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Pla-based materials containing bio-plasticizers and chitosan modified with rosehip seed oil for ecological packaging
Polymers, 2021 Vitenskapelig artikkel
Valorization of alginate-extracted seaweed biomass for the development of cellulose-based packaging films
Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Improved microbial and sensory quality of chicken meat by treatment with lactic acid, organic acid salts and modified atmosphere packaging
International journal of food microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Konserveringsmetoder for sjømat – Muligheter for forlenget holdbarhet til laks
2021 Nofimas rapportserie
Skin and vacuum packaging of portioned Atlantic salmon originating from refrigerated seawater or traditional ice storage
Food Packaging and Shelf Life, 2021 Vitenskapelig artikkel
Synthesis of Sodium Alginate–Silver Nanocomposites Using Plasma Activated Water and Cold Atmospheric Plasma Treatment
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 52 publikasjoner. Vise side 2 av 3: