Fant 45 publikasjoner.
Proceeding:The effect of packaging methods, gas atmosphere and active packaging on the quality of chicken breast filets.
2012 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Proceeding:Evaluation of suitability of some biomaterials for fresh food products
2010 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The impact on recyclable packaging concepts for chicken breast filets – in terms of shelf life, potential food waste and consumer perspectives
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Recyclable materials in packaging Atlantic salmon portions originating from refrigerated seawater and subchilled storage
Proceeding: Package value for the Millennial generation – Results of a Cross-Continental Study
2015 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Potato Chips Byproducts as Feedstocks for Developing ActiveStarch-Based Films with Potential for Cheese Packaging
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Optimized multilayer coating using layer-by-layer assembly method forexcellent oxygen barrier of poly(lactic acid) based film
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2023 Vitenskapelig artikkel
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport
2023 Nofimas rapportserie
Tilgjengelig utstyr for å hindre avrenning
Barrier performance of recyclable thermoforming sheets for sous-vide potatoes
Kartlegging av kjølerutiner, temperaturkontroll og temperatursporing ved transport av fersk fisk på is
2022 Rapport
Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte i gulrøtter
Gartneryrket, 2022 Fagartikkel
Hvordan håndteres avrenning fra ferskfisktransport i andre fiskenasjoner, en komparativ studie av Irland, Island og Færøyene
2022 Nofimas rapportserie
Sustainable packaging for fish and meat: industry insights
Discolouration of Potato Tubers Under Retail Light: Cultivar Variations and Effect of Different Packaging Materials for Folva Potatoes Stored at 20 and 6 °C
Potato Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
CO2 packaging increases shelf life through reduction of off-odor production by CO2 tolerant bacteria in addition to growth inhibition of the spoilage bacteriota
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Controlled Release of Volatile Antimicrobial Compounds from Mesoporous Silica Nanocarriers for Active Food Packaging Applications
International Journal of Molecular Sciences, 2022 Vitenskapelig artikkel
Application of soluble gas stabilization technology on ready-to-eat pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Journal of Food Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of filleted salmon in various retail packages
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 45 publikasjoner. Vise side 1 av 3: