Fant 203 publikasjoner.
Toxicological evaluation of a fish oil concentrate containing Very Long Chain Fatty Acids
Food and Chemical Toxicology (FCT), 2024 Vitenskapelig artikkel
Assessing the potential of fluorescence as a monitoring tool for reproductive tissue in selected macroalgae species
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Guideline for harmonisation of measures and protocols related to consumer behaviour as an outcome. D4.4
2022 Rapport
Calibration transfer between different spectrometers by wavelength correspondence
Vibrational Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Effects of capture-related stress and pre-freezing holding in refrigerated sea water (RSW) on the muscle quality and storage stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during subsequent frozen storage
Food Chemistry, 2023 Vitenskapelig artikkel
Variable time delay estimation in continuous industrial processes
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2024 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 2: Nye metoder og teknologier
2024 Nofimas rapportserie
Radio frequency inactivation of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in skimmed and whole milk powder
International journal of food microbiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Discovery of polycyclic aromatic acid metabolites in fish exposed to the petroleum compounds 1-methylphenanthrene and 1,4-dimethylphenanthrene
Science of the Total Environment, 2024 Vitenskapelig artikkel
Quantitative at-line monitoring of enzymatic hydrolysis using benchtop diffusion nuclear magnetic resonance spectroscopy
Magnetic Resonance in Chemistry, 2024 Vitenskapelig artikkel
Diagnosing the cage of covariance to increase understanding and robustness of spectroscopic calibration models
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Inter seasonal validation of non-contact NIR spectroscopy for measurement of total soluble solids in high tunnel strawberries
Veileder: Bruk av helgenomsekvensering for forebygging og kontroll av Listeria monocytogenes i matindustrien
Fangstskadevurdering av snurrevadfisk
Methodological approaches to assess tactile sensitivity in the food context—A scoping review
Journal of texture studies, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Utbyttetall og næringsstoffinnhold i hvitfiskmel og olje basert på restråstoff fra torsk, hyse og sei
2023 Nofimas rapportserie
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Faglig sluttrapport
Sensory description of varieties of dried stockfish
Råstoffbehandling av Pandalus borealis - påvirkning på pilleutbytte og pillbarhet Gjennomgang av tidligere FoU-arbeid
SEC2MWD: A MATLAB toolbox for derivation of molecular weight distributions from size exclusion chromatography
SoftwareX, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 203 publikasjoner. Vise side 1 av 11: