Fant 24 publikasjoner.
Liquid loss in thawed cod—Deconvoluting the effects of freezing-rate, freezing cycles, frozen storage time, and thawing-rate through a full factorial design
Journal of food process engineering, 2021 Vitenskapelig artikkel
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tørrfisk hengt med og uten hode
2020 Nofimas rapportserie
A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 24 publikasjoner. Vise side 2 av 2: