Fant 25 publikasjoner.
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
2021 Nofimas rapportserie
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
Tørrfisk hengt med og uten hode
2020 Nofimas rapportserie
A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effects of Salt-curing Procedure and Smoking Temperature on Astaxanthin Stability in Smoked Salmon
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 25 publikasjoner. Vise side 2 av 2: