Fant 20 publikasjoner.
Salt content in herring – How the salt content in herring changes during capture and catch handling
2023 Nofimas rapportserie
Screening for Antifungal Indigenous Lactobacilli Strains Isolated from Local Fermented Milk for Developing Bioprotective Fermentates and Coatings Based on Acid Whey Protein Concentrate for Fresh Cheese Quality Maintenance
Microorganisms, 2023 Vitenskapelig artikkel
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices
Acta Horticulturae, 2022 Vitenskapelig artikkel
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Leveranse 4.2: Ferdig kalibrert håndholdt prototype instrument
2022 Nofimas rapportserie
The Effect of Buffer Towing on Quality Aspects of Frozen and Thawed Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Thaw rigor in Atlantic salmon (Salmo salar) fillets, as affected by thawing rate and frozen storage time
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel
Dried Salt-Cured Saithe (Pollachius virens): Exploring the Effects of a Two-Step Desalting Procedure - Immersion in Cold Water and Cooking
Mikrobiologisk kvalitet på rogn av hvitfisk – Faglig sluttrapport
Effects of Salt-curing Procedure and Smoking Temperature on Astaxanthin Stability in Smoked Salmon
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
2021 Nofimas rapportserie
Konserveringsmetoder for sjømat – Muligheter for forlenget holdbarhet til laks
Lakefrysing av sjømat
Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke
Journal of Food Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Modelling water and salt diffusion of cold-smoked Atlantic salmon initially immersed in refrigerated seawater versus on ice
Journal of Food Engineering, 2022 Vitenskapelig artikkel
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Liquid loss in thawed cod—Deconvoluting the effects of freezing-rate, freezing cycles, frozen storage time, and thawing-rate through a full factorial design
Journal of food process engineering, 2021 Vitenskapelig artikkel
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tørrfisk hengt med og uten hode
2020 Nofimas rapportserie
A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 20 publikasjoner. Vise side 1 av 1: