Fant 25 publikasjoner.
Understanding the Impact of Drying on the Optical Properties of Cured Muscle Tissue: A Case Study of Dried Salt-Cured Cod
Food and Bioprocess Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
The effects of freezing and thawing on Alaria esculenta
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk
2024 Nofimas rapportserie
Screening for Antifungal Indigenous Lactobacilli Strains Isolated from Local Fermented Milk for Developing Bioprotective Fermentates and Coatings Based on Acid Whey Protein Concentrate for Fresh Cheese Quality Maintenance
Microorganisms, 2023 Vitenskapelig artikkel
Salt content in herring – How the salt content in herring changes during capture and catch handling
2023 Nofimas rapportserie
Sensory description of varieties of dried stockfish
Reduction and Growth Inhibition of Listeria monocytogenes by Use of Anti-Listerial Nisin, P100 Phages and Buffered Dry Vinegar Fermentates in Standard and Sodium-Reduced Cold-Smoked Salmon
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
The Effect of Buffer Towing on Quality Aspects of Frozen and Thawed Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices
Acta Horticulturae, 2022 Vitenskapelig artikkel
Thaw rigor in Atlantic salmon (Salmo salar) fillets, as affected by thawing rate and frozen storage time
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel
Modelling water and salt diffusion of cold-smoked Atlantic salmon initially immersed in refrigerated seawater versus on ice
Journal of Food Engineering, 2022 Vitenskapelig artikkel
Mikrobiologisk kvalitet på rogn av hvitfisk – Faglig sluttrapport
2022 Nofimas rapportserie
Dried Salt-Cured Saithe (Pollachius virens): Exploring the Effects of a Two-Step Desalting Procedure - Immersion in Cold Water and Cooking
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Leveranse 4.2: Ferdig kalibrert håndholdt prototype instrument
Lakefrysing av sjømat
2021 Nofimas rapportserie
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke
Journal of Food Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Liquid loss in thawed cod—Deconvoluting the effects of freezing-rate, freezing cycles, frozen storage time, and thawing-rate through a full factorial design
Journal of food process engineering, 2021 Vitenskapelig artikkel
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
Konserveringsmetoder for sjømat – Muligheter for forlenget holdbarhet til laks
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 25 publikasjoner. Vise side 1 av 2: