Fant 24 publikasjoner.
Teknologi for automatisk sortering av tørrfisk
2024 Nofimas rapportserie
The effects of freezing and thawing on Alaria esculenta
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Sensory description of varieties of dried stockfish
2023 Nofimas rapportserie
Reduction and Growth Inhibition of Listeria monocytogenes by Use of Anti-Listerial Nisin, P100 Phages and Buffered Dry Vinegar Fermentates in Standard and Sodium-Reduced Cold-Smoked Salmon
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Salt content in herring – How the salt content in herring changes during capture and catch handling
Screening for Antifungal Indigenous Lactobacilli Strains Isolated from Local Fermented Milk for Developing Bioprotective Fermentates and Coatings Based on Acid Whey Protein Concentrate for Fresh Cheese Quality Maintenance
Microorganisms, 2023 Vitenskapelig artikkel
Impact of industrial freezing on quality attributes of carrot slices
Acta Horticulturae, 2022 Vitenskapelig artikkel
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Leveranse 4.2: Ferdig kalibrert håndholdt prototype instrument
2022 Nofimas rapportserie
The Effect of Buffer Towing on Quality Aspects of Frozen and Thawed Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Thaw rigor in Atlantic salmon (Salmo salar) fillets, as affected by thawing rate and frozen storage time
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel
Dried Salt-Cured Saithe (Pollachius virens): Exploring the Effects of a Two-Step Desalting Procedure - Immersion in Cold Water and Cooking
Mikrobiologisk kvalitet på rogn av hvitfisk – Faglig sluttrapport
Effects of Salt-curing Procedure and Smoking Temperature on Astaxanthin Stability in Smoked Salmon
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
2021 Nofimas rapportserie
Konserveringsmetoder for sjømat – Muligheter for forlenget holdbarhet til laks
Lakefrysing av sjømat
Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke
Journal of Food Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Modelling water and salt diffusion of cold-smoked Atlantic salmon initially immersed in refrigerated seawater versus on ice
Journal of Food Engineering, 2022 Vitenskapelig artikkel
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 24 publikasjoner. Vise side 1 av 2: