Fant 64 publikasjoner.
Comparison of genomic selection barramundi breeding schemes for multiple environments with strong G×E
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
A diet containing cod backbone proteins attenuated the development of mesangial sclerosis and tubular dysfunction in male obese BTBR ob/ob mice
European Journal of Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Genetic analyses of nutrient digestibility measured by fecal near-infrared spectroscopy in pigs
Journal of Animal Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Optimisation of trace mineral supplementation in diets for Atlantic salmon smolt with reference to holistic fish performance in terms of growth, health, welfare, and potential environmental impacts
Frontiers in Physiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Calanus finmarchicus hydrolysate improves growth performance in feeding trial with European sea bass juveniles and increases skeletal muscle growth in cell studies
Scientific Reports, 2023 Vitenskapelig artikkel
Welfare and performance of ballan wrasse (Labrus bergylta) reared at two different temperatures after a preparatory feeding trial with enhanced dietary eicosapentaenoic acid
Journal of Fish Biology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Valideringsrapport: Bestemming av mengde løyseleg fosfor i fôr og fôringrediensar ved bruk av basisk ekstraksjon, mikrobølgeomnsoppslutting og ICP-OES
2023 Nofimas rapportserie
Effects of dietary lipid level and environmental temperature on lipid metabolism in the intestine and liver, and choline requirement in Atlantic salmon (Salmo salar L) parr
Journal of Nutritional Science (JNS), 2023 Vitenskapelig artikkel
Investigation of the Functions of n-3 Very-Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Skin using in vivo Atlantic Salmon and in vitro Human and Fish Skin Models
British Journal of Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Digital phenotyping of individual feed intake in Atlantic salmon (Salmo salar) with the X-ray method and image analysis
Frontiers in Animal Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Fishmeal, plant protein, and fish oil substitution with single-cell ingredients in organic feeds for European sea bass (Dicentrarchus labrax)
Effects of functional ingredients on gut inflammation in Atlantic salmon (Salmo salar L)
Fish and Shellfish Immunology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Dietary Level of the Omega-3 Fatty Acids EPA and DHA Influence the Flesh Pigmentation in Atlantic Salmon
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Tilsetningsstoffer i fôr til laks og regnbueørret - Sluttrapport FoU tillatelser SF HØ 25 og H B 46
Dietary Fish Meal Level and a Package of Choline, β -Glucan, and Nucleotides Modulate Gut Function, Microbiota, and Health in Atlantic Salmon (Salmo salar, L.)
Soya saponins and prebiotics alter intestinal functions in Ballan wrasse (Labrus bergylta)
Mechanical processing of Phaeodactylum tricornutum and Tetraselmis chui biomass affects phenolic and antioxidant compound availability, nutrient digestibility and deposition of carotenoids in Atlantic salmon
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Skin mucus metabolomics provides insights into the interplay between diet and wound in gilthead seabream (Sparus aurata)
Valideringsrapport – tilleggsrapport: Bestemming av fosforinnhald i fôr, fôringrediensar, fisk og feces ved bruk av ICP-OES og mikrobølgeovnsoppslutting
2022 Nofimas rapportserie
Valideringsrapport: Bestemming av Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Y og Zn i fôr, fôringrediensar, fisk og feces ved bruk av ICP-OES og mikrobølgeomnsoppslutting
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 64 publikasjoner. Vise side 1 av 4: