Gå til hovedinnhold

Publisert 2021

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Foods , vol. 10 , p. 18 , 2021

Utgiver : MDPI

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2304-8158
Elektronisk : 2304-8158

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Rachah, Amira; Reksen, Olav; Tafintseva, Valeria; Stehr, Felicia Judith Marie; Rukke, Elling-Olav; Prestløkken, Egil; Martin, Adam Dunstan; Kohler, Achim; Afseth, Nils Kristian

Sak : 9

Forskningsområder

Kvalitet og målemetoder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen