https://nofima.no/publikasjon/1829413/

Nofima

  • | Ansatte
  • | Om oss
  • | Jobb og karriere
  • | Oppdatert korona-informasjon

NO / EN

  • Hjem
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
  • Aktiviteter
  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Populærvitenskapelig artikkel
  • Digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon.
Populærvitenskapelig artikkel

Digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon.

Image for Ingrid Måge
Ingrid Måge

Seniorforsker
Tlf.: +47 900 84 041
ingrid.maage@nofima.no

Image for Jens Petter Wold
Jens Petter Wold

Seniorforsker
Tlf.: +47 959 79 749
jens.petter.wold@nofima.no

For å få tilgang til hele artikkelen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune

Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Måge, Ingrid; Wold, Jens Petter

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift: Dagens Perspektiv, fredag 12. juni 2020

Open Access: none

  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Populærvitenskapelig artikkel
  • Digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon.
Nofima

Telefon +47 77 62 90 00

post@nofima.no | faktura@nofima.no

Pressekontakter →
Kommunikasjonsdirektør: Morgan Lillegård
Nettredaktør: Wilhelm Solheim

Nofima hovedkontor
Muninbakken 9-13, Breivika
Postboks 6122 Langnes
NO-9291 Tromsø

Alle adresser →

A A A Juster tekststørrelse Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac), og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Abonner på vårt nyhetsbrev →

Sidekart →
Tilgjengelighet →
Personvern →

  • Hjem
  • Ansatte
  • Jobb og karriere
  • Aktiviteter
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
    • BioLab
    • Biotep
    • Patogen prosesshall
    • Havbruksstasjonen i Tromsø
    • Måltidets hus
    • Senter for marin akvakultur
  • Om oss
    • Kontor og avdelinger
    • Pressekontakter
    • Organisasjon
    • Abonner på nyhetsbrev
    • Nofimas historie