https://nofima.no/nyhet/2019/12/hva-slags-kjott-spiser-vi-i-2040/

Nofima

  • | Ansatte
  • | Om oss
  • | Jobb og karriere

NO / EN

  • Hjem
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
  • Aktiviteter
  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Evaluating the freeze-thaw history of cod using hyperspectral imaging
Konferansebidrag og faglig presentasjon  »  Vitenskapelig foredrag

Evaluating the freeze-thaw history of cod using hyperspectral imaging

Trenger du hjelp? Kontakt Nofimas bibliotek med dine spørsmål om publikasjoner:
Kjetil Aune

Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

47th WEFTA Conference; Dublin, 2017-10-09–2017-10-12

Washburn, Kathryn E.; Stormo, Svein Kristian; Skjelvareid, Martin Hansen; Heia, Karsten

  • Hjem
  • Publikasjoner
  • Evaluating the freeze-thaw history of cod using hyperspectral imaging

Nofima hovedkontor
Muninbakken 9-13, Breivika
Postboks 6122 Langnes
NO-9291 Tromsø
Flere adresser
 Sidekart | Tilgjengelighet | Personvern

Telefon: +47 77 62 90 00
post@nofima.no | faktura@nofima.no
Pressekontakter | Kommunikasjonsdirektør: Morgan Lillegård

A A A Juster tekststørrelse Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac), og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Abonner på vårt nyhetsbrev

  • Hjem
  • Ansatte
  • Jobb og karriere
  • Aktiviteter
  • Forskning
  • Publikasjoner
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
    • BioLab
    • Biotep
    • Patogen prosesshall
    • Havbruksstasjonen i Tromsø
    • Måltidets hus
    • Senter for marin akvakultur
  • Om oss
    • Kontor og avdelinger
    • Pressekontakter
    • Organisasjon
    • Abonner på nyhetsbrev
    • Nofimas historie