Publisert 2012

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-8259-073-0

Publikasjonstype : Rapport

Bidragsytere : Nerland, Audun Helge; Bakke, Anne Marie; Bernhoft, Aksel; Rivedal, Edgar; Torp, Torfinn; Brandtzæg, Per; Holck, Askild Lorentz; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Mikalsen, Arne; Nielsen, Kaare Magne; Sipinen, Ville Erling; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Vikse, Rose; Andreassen, Åshild Kristine

Serier : VKM Report 2012:32

År : 2012

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no