5 Prosjekter funnet
Food(R)evolution
Målet med prosjektet er å etablere en iterativ samarbeidsmodell i matbransjen mellom matprodusenter og kantiner for å øke inovasjonstakten og drive forskning for å øke andelen bærekraftig mat i kantiner og butikhyllene.
Tidsrom
2021 - 2024
Finansiert av
Norges forskningsråd IPN
AquaVitae
AquaVitae har som mål å utvikle løsninger for å øke produksjonen av lavtrofiske arter, som tang og kråkeboller.
2019 - 2023
EU - Horisont 2020
TastyKelp
I prosjektet studerte vi blant annet komponenter i makroalger som kan brukes som ingredienser i matindustrien, og undersøkte om prosessteknologier kan redusere innholdet av potensielt farlige stoffer.
2019 - 2021
Nofima
Hvilke muligheter og utfordringer gir netthandel norske sjømatbedrifter, og hvilke krav stilles til produktene som selges via netthandel? Det var utgangspunktet for dette prosjektet.
FoodProFuture
Vi utvikler kunnskap for optimal produksjon og utnyttelse av norske proteinrike vekster, slik at de kan utgjøre råvarene i gode, helseriktige og attraktive plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold.
2017 - 2021
Norges forskningsråd
Dette er et lite utvalg av de over 500 prosjektene Nofima til enhver tid er engasjert i.
Ta kontakt for samarbeid