23 Prosjekter funnet
Ecosorb
I EcoSorb-prosjektet utviklet vi en ny og mer miljøvennlig væskeabsorbent til næringsmidler, som medfører økt bruk av fornybare råstoff og redusert bruk av plastmaterialer fra fossile råstoff.
Tidsrom
2016 - 2020
Finansiert av
Norges forskningsråd
SeaPack
Produksjon og eksport av sjømat er en stor og viktig norsk næring. SeaPack-prosjektet skal bidra til økt bærekraft, lønnsomhet og redusert miljøbelastning relatert til matsvinn, materialforbruk og transport.
REforReM
Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
2015 - 2017
ActiBioSafe
Bedre mattrygghet er målet når rumenske og norske forskere går sammen om å utviklet ny og innovativ bioemballasje med anti-mikrobielle og anti-oksidative egenskaper.
2014 - 2017
EØS-midlene
FoodPack
Matsikkerhet er en global utfordring. På den andre siden ender en god del av maten opp som avfall. Emballasjen beskytter og bevarer maten, og emballering er en nøkkel for å nå fastsatte mål om økt produksjon og reduksjon av matsvinn både globalt og nasjonalt.
2013 - 2016
FJM - Forskingsmidlene for jordbruk og matindustri
Dette er et lite utvalg av de over 600 prosjektene Nofima til enhver tid er engasjert i.
Ta kontakt for samarbeid
Fant 23 prosjekter. Viser side 2 av 2