Relatert innhold

  • Publikasjoner

Mari Moren har 12 publikasjoner ved Nofima:

Ossification of Atlantic cod (Gadus morhua) – Developmental stages revisited

Sæle, Øystein; Haugen, Trine; Karlsen, Ørjan; van der Meeren, Terje; Bæverfjord, Grete; Hamre, Kristin; Rønnestad, Ivar; Moren, Mari; Lie, Kai Kristoffer

2017

Proteiner med potensial

Afseth, Nils Kristian; Moren, Mari; Whitaker, Ragnhild

2016

Dietary vitamin A supplementation ameliorates the effects of poly-aromatic hydrocarbons in Atlantic salmon (Salmo salar)

Berntssen, Marc; Ørnsrud, Robin; Rasinger, Josef Daniel; Søfteland, Liv Ingeborg Rosvoll; Lock, Erik-Jan; Kolås, Kjersti; Moren, Mari; Hylland, Ketil; Silva, Joana; Johansen, Johan; Lie, Kai Kristoffer

2016

Skjelettutvikling og beinmetabolisme i tidlige livsstadier hos torsk

Lie, Kai Kristoffer; Bæverfjord, Grete; Moren, Mari; Helland, Synnøve; Sæle, Øystein

2015

Growth, feed conversion and chemical composition of Atlantic salmon (Salmo salar L.) and Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) fed diets supplemented with krill or amphipods

Suontama, J.; Karlsen, Ørjan; Moren, Mari; Hemre, Gro Ingunn; Melle, Webjørn Raunsgård; Langmyhr, Eyolf; Mundheim, Harald; Ringø, Einar; Olsen, R.E.

2007

Element concentrations in meals from krill and amphipods, - Possible alternative protein sources in complete diets for farmed fish

Moren, Mari; Suontama, Jorma; Hemre, Gro Ingunn; Karlsen, Ørjan; Olsen, Rolf Erik; Mundheim, Harald; Julshamn, Kåre

2006