
PhD
+47 977 80 847
+47 64 97 01 76
lars.erik.solberg@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
https://nofima.no/person/lars-erik-solberg/
Forsker
PhD
+47 977 80 847
+47 64 97 01 76
lars.erik.solberg@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
Forsker
Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Carlehög, Mats; Moen, Birgitte; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz
2021
Analysis of Megavariate Data in Functional Omics
Mosleth, Ellen Færgestad; McLeod, Anette; Rud, Ida; Axelsson, Lars ; Solberg, Lars Erik; Moen, Birgitte; Gilman, Krista Marie Erickson; Færgestad, Eline Mosleth; Lysenko, Artem; Rawlings, Chris; Dankel, Simon N; Mellgren, Gunnar; Barajas-Olmos, Francisco Martin; Orozco, Lorena Sofia ; Sæbø, Solve; Gidskehaug, Lars ; Oust, Astrid ; Kohler, Achim; Martens, Harald Aagaard; Liland, Kristian Hovde
2020
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1
Solstad, Runar Gjerp; Vang, Birthe; Øvrum Gaarder, Mari; Molesworth, Peter Patrick; Aspevik, Tone; Dankel, Elin Katinka; Wubshet, Sileshi Gizachew; Glomm, Wilhelm; Lindberg, Diana
2020
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte
2020
Genetic parameters for growth and survival in rohu carp (Labeo rohita)
Gjerde, Bjarne; Mahapatra, Kanta Das; Reddy, Padala V.G.K.; Saha, Jatendra N.; Jana, Ranjit K.; Meher, Prem K.; Sahoo, Minakshi; Khaw, Hooi Ling; Gjedrem, Trygve; Rye, Morten
2019
1. januar 2020 – 30. juni 2021
Prosjektet vil avklare begrensninger og muligheter knyttet til salterstattere i røkt laks gjennom systematisk og relevant uttesting i prøveproduksjoner. Dette inkluderer valg av relevante salterstattere, innvirkning på sensoriske egenskaper og avklare muligheter for bruk av salterstattere for økt Listeria-kontroll i røkt laks.
1. januar 2019 – 31. desember 2021
Hvordan kan digitalisering bidra til måling av fiskevelferd?
1. juli 2018 – 30. juni 2021
Målet til Smartbio er å videreutvikle prosesstyringsverktøy for bedre styring av hydrolyseprosesser, og dermed bidra til at prosjektpartnerne kan utvikle proteinene fra restråstoffet til godt betalte proteinprodukter for humant konsum.
9. februar 2017 – 31. desember 2022
Nofima har gjennom nesten 40 år bygget opp et sterkt fagmiljø innen spektroskopi - hurtige og ikke-destruktive målinger for prosessoptimering. Vi besitter solid kompetanse av internasjonalt format og en moderne instrumentplattform, som er enestående i Norge og på høyde med det beste i Europa. Dette ønsker vi å utvikle ytterligere gjennom etablering av fyrtårn-satsingen Spectec.
1. januar 2017 – 31. desember 2020
En målsetting for norsk matindustri er lønnsom produksjon av bærekraftig og sunn mat som appellerer til forbrukerne. FoodSMaCK er et tverrfaglig forskningsprogram som adresserer disse behovene.