Relatert innhold

  • Publikasjoner
  • Prosjekter

Lars Erik Solberg har 3 publikasjoner ved Nofima:

Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1

Solstad, Runar Gjerp; Vang, Birthe; Øvrum Gaarder, Mari; Molesworth, Peter Patrick; Aspevik, Tone; Dankel, Elin Katinka; Wubshet, Sileshi Gizachew; Glomm, Wilhelm; Lindberg, Diana

2020

Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport

Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte

2020

Genetic parameters for growth and survival in rohu carp (Labeo rohita)

Gjerde, Bjarne; Mahapatra, Kanta Das; Reddy, Padala V.G.K.; Saha, Jatendra N.; Jana, Ranjit K.; Meher, Prem K.; Sahoo, Minakshi; Khaw, Hooi Ling; Gjedrem, Trygve; Rye, Morten

2019