
+47 954 92 575
+47 64 97 01 71
josefine.skaret@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
https://nofima.no/person/josefine-skaret/
Prosjektleder/sensoriker
+47 954 92 575
+47 64 97 01 71
josefine.skaret@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
Prosjektleder/sensoriker
What should organic farmers grow: heritage or modern spring wheat cultivars?
Løes, Anne-Kristin; Frøseth, Randi Berland; Dieseth, Jon Arne; Skaret, Josefine; Lindö, Caroline
2020
What should organic farmers grow: heritage or modern spring wheat cultivars?
Løes, Anne-Kristin; Frøseth, Randi Berland; Dieseth, Jon Arne; Skaret, Josefine; Lindö, Caroline
2020
Sensory and instrumental analysis of eight genotypes of red raspberry (Rubus idaeus L.) fruits
Aaby, Kjersti; Skaret, Josefine; Røen, Dag; Sønsteby, Anita
2019
Løes, Anne-Kristin; Frøseth, Randi Berland; Dieseth, Jon Arne; Lindö, Caroline; Skaret, Josefine
2019
Johansen, Tor Jacob; Mølmann, Jørgen; Bengtsson, Gunnar; Schreiner, Monica; Velasco, Pablo; Hykkerud, Anne Linn; Cartea, Elena; Lea, Per; Skaret, Josefine; Seljåsen, Randi
2017
Environmental profile, packaging intensity and food waste generation for three types of dinner meals
Hanssen, Ole Jørgen; Vold, Mie; Schakenda, Vibeke; Tufte, Per Arne; Møller, Hanne; Olsen, Nina Veflen; Skaret, Josefine
2017
Helland, Haakon; Leufvén, Per Gustav Anders; Bengtsson, Gunnar; Skaret, Josefine; Lea, Per; Wold, Anne-Berit
2016
Assessment of the action spectrum for photooxidation in full fat bovine milk
Wold, Jens Petter; Skaret, Josefine; Dalsgaard, Trine Kastrup
2015
Mølmann, Jørgen; Steindal, Anne Linn Hykkerud; Bengtsson, Gunnar; Seljåsen, Randi; Lea, Per; Skaret, Josefine; Johansen, Tor Jacob
2015
Airado-Rodriguez, Diego; Høy, Martin; Skaret, Josefine; Wold, Jens Petter
2014
Hatlen, Bjarne; Oaland, Øyvind; Tvenning, Leif; Breck, Olav; Jakobsen, Jan Vidar; Skaret, Josefine
2013
Quality of meat as affected by storage and packaging
Pettersen, Marit Kvalvåg; Skaret, Josefine; Hansen, Anlaug Ådland
2013
Intawiwat, Natthorn; Wold, Jens Petter; Skaret, Josefine; Rukke, Elling-Olav; Pettersen, Marit Kvalvåg
2013
Alternativ produksjon av Matjessild. Del 1: Nordsjøsild
Skåra, Torstein; Carlehög, Mats; Skaret, Josefine; Gildberg, Asbjørn; Jessen, Flemming; Nielsen, Henrik Hauck; Løvdal, Trond Karsten
2013
Characterization of Oxidative Stability of Fish Oil- and Plant Oil-Enriched Skimmed Milk
Saga, Linda; Kristinova, Vera; Kirkhus, Bente; Jacobsen, Charlotte; Skaret, Josefine; Liland, Kristian Hovde; Rukke, Elling-Olav
2013
Ottestad, Silje; Sørheim, Oddvin; Heia, Karsten; Skaret, Josefine; Wold, Jens petter
2011
Effect of different wavelength of light on the formation of photo-oxidation in Gouda-like cheese
Intawiwat, Natthorn; Dahl, Annette Veberg; Pettersen, Marit Kvalvåg; Skaret, Josefine; Rukke, Elling-Olav; Wold, Jens petter
2011
Effect of Naturally Occurring Tetrapyrroles on Photooxidation in Cow's Milk
Airado-Rodriguez, Diego; Intawiwat, Natthorn; Skaret, Josefine; Wold, Jens petter
2011
Digre, Hanne; Erikson, Ulf Gøran; Skaret, Josefine; Lea, Per; Gallart-Jornet, Lorena; Misimi, Ekrem
2011
Fersk torskefilet med en kvalitet som forbrukere vil ha: Hvordan kan den beskrives sensorisk?
Rødbotten, Marit; Skaret, Josefine; Esaiassen, Margrethe; Carlehög, Mats; Tomic, Oliver; Lea, Per; Næs, Tormod; Østli, Jens
2010
Birkeland, Sveinung; Skaret, Josefine; Grimmer, Stine; Vogt, Kjell Gjermund
2010
Airado-Rodriguez, Diego; Skaret, Josefine; Wold, Jens petter
2010
Effect of different colored filters on photooxidation in pasteurized milk
Intawiwat, Natthorn; Pettersen, Marit Kvalvåg; Rukke, Elling-Olav; Meier, Markus; Vogt, Kjell gjermund; Dahl, Annette Veberg; Skaret, Josefine; Keller, D; Wold, Jens petter
2010
1. februar 2018 – 31. januar 2022
Det er stort behov for å finne nye måter og metoder å takle de økende utfordringene med overvekt og fedme blant barn og unge. Edulia ønsker å bidra til å fremme et sunnere kosthold fra barndommen basert på forholdet mellom sensorisk oppfatning, glede, matvalg og -adferd.
21. mars 2017 – 31. desember 2020
«FuturePack» skal utvikle ny kompetanse og teknologi for produksjon og gjenvinning av både fossile og biobaserte råvarer til produksjon av mer bærekraftig plastemballasje. Det handler om sirkulær økonomi i praksis.
1. januar 2017 – 31. desember 2020
En målsetting for norsk matindustri er lønnsom produksjon av bærekraftig og sunn mat som appellerer til forbrukerne. FoodSMaCK er et tverrfaglig forskningsprogram som adresserer disse behovene.