
PhD
+47 986 57 696
+47 51 84 46 29
izumi.sone@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Stavanger
https://nofima.no/person/izumi-sone/
Forsker
PhD
+47 986 57 696
+47 51 84 46 29
izumi.sone@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Stavanger
Forsker
Nilsen-Nygaard, Julie; Noriega Fernández, Estefanía ; Radusin, Tanja; Rotabakk, Bjørn Tore; Sarfraz, Jawad; Sharmin, Nusrat; Sivertsvik, Morten; Sone, Izumi; Pettersen, Marit Kvalvåg
2021
Sone, Izumi; Sveinsdóttir, Hildur I.; Stefánsson, Guðmundur; Larsson, Karin; Undeland, Ingrid; Skåra, Torstein; Romotowska, Paulina E.; Karlsdóttir, Magnea G.
2020
Thoresen, Petter Paulsen; Álvarez García, Rebeca; Vaka, Mette Risa; Rustad, Turid; Sone, Izumi; Noriega Fernández, Estefanía
2020
Sveinsdottir, Hildur Inga; Karlsdottir, Magnea G.; Arason, Sigurjón; Stefansson, Gudmundur; Sone, Izumi; Skåra, Torstein; Rustad, Turid; Larsson, Karin; Undeland, Ingrid; Gudjonsdottir, Maria
2020
Vaka, Mette Risa; Sone, Izumi; Álvarez, Rebecka García; Walsh, James Leon; Prabhu, Leena; Sivertsvik, Morten; Noriega Fernández, Estefanía
2019
Factors influencing post-mortem quality, safety and storage stability of mackerel species: a review.
Sone, Izumi; Skåra, Torstein; Olsen, Stein Harris
2019
Karlsdóttir, Magnea Guðrún; Sveinsdottir, Hildur I.; Stefansson, Gudmundur; Larsson, Karin; Undeland, Ingrid; Sone, Izumi; Skåra, Torstein
2018
In-Pack Surface Pasteurization of Capture-Based, Pre-Rigor Filleted Atlantic Cod (Gadus morhua)
Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein; Skipnes, Dagbjørn; Sone, Izumi; Carlehög, Mats; Heia, Karsten; Skjelvareid, Martin Hansen
2018
Skåra, Torstein; Sone, Izumi; Skuland, Aase Vorre
2018
Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir
2018
Modeling-assisted minimal heat processing of Atlantic cod (Gadus morhua)
Stormo, Svein Kristian; Skipnes, Dagbjørn; Sone, Izumi; Skuland, Aase Vorre; Heia, Karsten; Skåra, Torstein
2017
Utvikling og optimalisering av makrellfiletering
Sone, Izumi; Skåra, Torstein; Skuland, Aase Vorre
2017
OPTIMAL - Utvikling av et beslutningsstøtte verktøy for optimalisering av prosess og produktkvalitet
Sone, Izumi; Blikra, Marthe Jordbrekk; Schulz, Jörn; Feyissa, Aberham H.
2017
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter
Christensen, Line Bach; Sone, Izumi; Hansen, Jorunn Sofie
2016
Providing a food choice option increases children’s liking of fish as part of a meal
Altintzoglou, Themistoklis; Skuland, Aase Vorre; Carlehög, Mats; Sone, Izumi; Heide, Morten; Honkanen, Pirjo
2015
Lorentzen, Grete Elisabeth; Skuland, Aase Vorre; Sone, Izumi; Johansen, Jørn-Owe; Rotabakk, Bjørn Tore
2014
Kvalitetsavvik sildefilet. Sluttrapport
Roth, Bjørn; Heia, Karsten; Skåra, Torstein; Sone, Izumi; Birkeland, Sveinung; Jakobsen, Ronny Andre; Evensen, Tor Hatten; Akse, Leif
2013
Nye sildeprodukter til Tyskland og Ukraina. En markedsvurdering
Heide, Morten; Voldnes, Gøril; Sogn-Grundvåg, Geir; Sone, Izumi
2013
Bestemmelse av holdbarhet på kjølt cluster av kongekrabbe
Lorentzen, Grete Elisabeth; Skuland, Aase vorre; Sone, Izumi; Johansen, Jørn-Owe; Rotabakk, Bjørn T
2013
Automatisk kvalitetsdifferensiering av laksefilet
Heia, Karsten; Sivertsen, Agnar Holten; Wold, Jens Petter; Ottestad, Silje; Böcker, Ulrike; Carlehög, Mats; Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Gundersen, Bjørn
2012
Sone, Izumi
2012
Sone, Izumi; Olsen, Ragnar Ludvig; Heia, Karsten
2012
Sone, Izumi; Olsen, Ragnar Ludvig; Sivertsen, Agnar Holten; Eilertsen, Guro; Heia, Karsten
2012
Sone, Izumi; Olsen, Ragnar Ludvig; Dahl, Reidun Wenche; Heia, Karsten
2011
1. mai 2019 – 30. april 2022
I dette prosjektet vil vi undersøke flere sider ved norsk tangproduksjon, fra høsting og sortering til konservering og produktutvikling.
2. januar 2019 – 31. desember 2021
I prosjektet skal forskerne blant annet studere komponenter i makroalger som kan brukes som ingredienser i matindustrien, og undersøke effekten av prosessteknologi på innholdet av potensielt farlige stoffer.
1. april 2018 – 31. mars 2022
Hovedmålet med iNOBox er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer trygg og næringsrik mat av høy kvalitet.
1. mars 2015 – 28. februar 2019
I dette tverrfaglige prosjektet har vi studert hele verdikjeden for makrell og oppdrettslaks.