
+47 976 84 498
+47 64 97 03 36
hanne.zobel@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
https://nofima.no/person/hanne-kristine-zobel/
Senioringeniør
+47 976 84 498
+47 64 97 03 36
hanne.zobel@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
Senioringeniør
Jobbet som laboratorieingeniør siden 2002, siden 2013 som senioringeniør i Nofima.
Martinez-Sanz, Marta; Ström, Anna; Lopez-Sanchez, Patricia; Knutsen, Svein Halvor; Ballance, Simon; Zobel, Hanne; Sokolova, Anna; Gilbert, Elliot Paul; Lopez-Rubio, Amparo
2020
Martinez-Sanz, Marta; Ström, Anna; Lopez-Sanchez, Patricia; Knutsen, Svein Halvor; Ballance, Simon; Zobel, Hanne; Sokolova, Anna; Gilbert, Elliot Paul; Lopez-Rubio, Amparo
2020
do Carmo, Cátia Saldanha; Silventoinen, Pia; Nordgård, Catherine Taylor; Poudroux, Claire; Dessev, Tzvetelin; Zobel, Hanne; Holtekjølen, Ann Katrin; Draget, Kurt Ingar; Holopainen-Mantila, Ulla; Knutsen, Svein Halvor; Sahlstrøm, Stefan
2020
do Carmo, Cátia Saldanha; Silventoinen, Pia; Nordgård, Catherine Taylor; Poudroux, Claire; Dessev, Tzevetelin; Zobel, Hanne; Holtekjølen, Ann Katrin; Draget, Kurt Ingar; Holopainen-Mantila, Ulla; Knutsen, Svein Halvor; Sahlstrøm, Stefan
2020
Li, Xinxin; Lu, YuDong; Adams, Gary G.; Zobel, Hanne; Ballance, Simon; Wolf, Bettina; Harding, Stephen Ernest
2020
do Carmo, Cátia Saldanha; Varela, Paula ; Poudroux, Claire; Dessev, Tzvetelin; Myhrer, Kristine S.; Rieder, Anne; Zobel, Hanne; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor
2019
Characterisation of insulin analogues therapeutically available to patients
Adams, Gary G.; Meal, Andrew; Morgan, Paul. S.; Alsahrani, Qushmua E.; Zobel, Hanne; Lithgo, Ryan; Kok, M. Samil; Besong, David T. M.; Jiwani, Shahwar I.; Ballance, Simon; Harding, Stephen E.; Chayen, Naomi; Gillis, Richard B.
2018
1. juli 2018 – 30. juni 2021
Målet til Smartbio er å videreutvikle prosesstyringsverktøy for bedre styring av hydrolyseprosesser, og dermed bidra til at prosjektpartnerne kan utvikle proteinene fra restråstoffet til godt betalte proteinprodukter for humant konsum.
1. mai 2018 – 30. april 2021
Prosjektet vektlegger optimal utnyttelse av hele egget som råvare inn mot matindustrien, samt betydningen egg og eggprodukter kan ha inn mot folkehelsa.
1. januar 2017 – 31. desember 2020
En målsetting for norsk matindustri er lønnsom produksjon av bærekraftig og sunn mat som appellerer til forbrukerne. FoodSMaCK er et tverrfaglig forskningsprogram som adresserer disse behovene.