Relatert innhold

  • CV
  • Publikasjoner

Biografi Gro Haugvaldstad Kleiberg

Forskningsområder Jeg har vært ansatt i Nofima siden 1996 og arbeider med mikrobiologiske problemstillinger knyttet til produksjon av næringsmidler, både risiko i forhold til sykdomsfremkallende mikroorganismer og holdbarhet. Jeg har ansvar for laboratoriet ved Nofima i Stavanger. Utdannelse Jeg har en mastergrad fra Universitetet i Bergen (UiB) innen medisinsk mikrobiologi (virologi). Jeg har variert arbeidserfaring fra privat og offentlig virksomhet.

Gro Haugvaldstad Kleiberg har 5 publikasjoner ved Nofima:

Effect of modified atmosphere packaging and superchilled storage on the shelf-life of farmed ready-to-cook spotted wolf-fish (Anarhichas minor)

Rosnes, Jan Thomas; Kleiberg , Gro haugvaldstad; Sivertsvik, Morten; Lunestad, Bjørn Tore; Lorentzen, Grete Elisabeth

2006

Safety evaluation of sous vide-processed ready meals

Nissen, Hilde; Rosnes, Jan Thomas; Brendehaug, Johanne; Kleiberg , Gro haugvaldstad

2002