
PhD
+47 477 06 088
+47 51 84 46 16
estefania.noriega@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Stavanger
https://nofima.no/person/estefania-noriega-fernandez/
Seniorforsker
PhD
+47 477 06 088
+47 51 84 46 16
estefania.noriega@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Stavanger
Seniorforsker
Nilsen-Nygaard, Julie; Noriega Fernández, Estefanía ; Radusin, Tanja; Rotabakk, Bjørn Tore; Sarfraz, Jawad; Sharmin, Nusrat; Sivertsvik, Morten; Sone, Izumi; Pettersen, Marit Kvalvåg
2021
Marine Bioactive Peptides in Supplements and Functional Foods – A Commercial Perspective
Dragøy, Ragnhild; Altintzoglou, Themistoklis; Lian, Kjersti; Noriega Fernández, Estefanía
2020
Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare
Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía ; Skåra, Torstein
2020
Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare
Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía ; Skåra, Torstein
2020
Thoresen, Petter Paulsen; Álvarez García, Rebeca; Vaka, Mette Risa; Rustad, Turid; Sone, Izumi; Noriega Fernández, Estefanía
2020
Vaka, Mette Risa; Sone, Izumi; Álvarez, Rebecka García; Walsh, James Leon; Prabhu, Leena; Sivertsvik, Morten; Noriega Fernández, Estefanía
2019
Nettverktøy for sunn, bærekraftig mat
Noriega Fernández, Estefanía
2018
Shortt, Colette; Hasselwander, Oliver; Meynier, Alexandra; Nauta, Arjen; Noriega, Estefanía Fernández; Putz, Peter; Rowland, Ian; Swann, Jonathan; Türk, Jessica; Vermeiren, Joan; Antoine, Jean-Michel
2017
Noriega Fernández, Estefanía ; Laca, Adriana; Díaz, Mario
2010
Noriega Fernández, Estefanía ; Laca, Adriana; Díaz, Mario
2010
Listeria growth under diffusional limitations in synthetic meats
Noriega Fernández, Estefanía ; Laca, Adriana; Díaz, Mario
2009
Modelling of diffusion-limited growth for food safety in simulated cheeses
Noriega Fernández, Estefanía ; Laca, Adriana; Díaz, Mario
2008
Modelling of diffusion-limited growth to predict Listeria distribution in structured model foods
Noriega Fernández, Estefanía ; Laca, Adriana; Díaz, Mario
2008
Influence of a malolactic starter on the quality of the cider produced on an industrial scale
Herrero, Monica; Noriega Fernández, Estefanía ; García, Luis Arsenio; Díaz, Mario
2005
1. mai 2019 – 30. april 2022
I dette prosjektet vil vi undersøke flere sider ved norsk tangproduksjon, fra høsting og sortering til konservering og produktutvikling.
2. januar 2019 – 31. desember 2021
I prosjektet skal forskerne blant annet studere komponenter i makroalger som kan brukes som ingredienser i matindustrien, og undersøke effekten av prosessteknologi på innholdet av potensielt farlige stoffer.
1. april 2018 – 31. mars 2022
Hovedmålet med iNOBox er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer trygg og næringsrik mat av høy kvalitet.
1. mars 2015 – 28. februar 2019
I dette tverrfaglige prosjektet har vi studert hele verdikjeden for makrell og oppdrettslaks.