
PhD
+47 476 44 553
+47 64 97 04 89
dimitrios.tzimorotas@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
https://nofima.no/person/dimitrios-tzimorotas/
Overingeniør
PhD
+47 476 44 553
+47 64 97 04 89
dimitrios.tzimorotas@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Ås
Overingeniør
Pretreatment of different food rest materials for bioconversion into fungal lipid-rich biomass
Tzimorotas, Dimitrios; Afseth, Nils Kristian; Lindberg, Diana; Kjørlaug, Oda Marie; Axelsson, Lars; Shapaval, Volha
2018
Rud, Ida; Holm, Jacob Bak; Måge, Ingrid; Kleiveland, Charlotte Ramstad; Tzimorotas, Dimitrios; Lea, Tor Erling; Kristiansen, Karsten; Madsen, Lise; Liaset, Bjørn
2017
Kòsa, Gergely; Kohler, Achim; Tafintseva, Valeria; Zimmermann, Boris; Forfang, Kristin; Afseth, Nils Kristian; Tzimorotas, Dimitrios; Vuoristo, Kiira; Horn, Svein Jarle; Jerome, Mounier; Shapaval, Volha
2017
1. april 2018 – 31. mars 2022
Hovedmålet med iNOBox er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer trygg og næringsrik mat av høy kvalitet.
1. januar 2018 – 31. desember 2021
Forbrukerne ønsker sunnere valg, og det er en økende interesse hos industrien for å bruke grønnsaker i bearbeidede kjøttprodukter. Dette er produkter hvor restråstoff, både fra grønnsaks- og kjøttproduksjon, kan benyttes.
1. januar 2017 – 31. desember 2020
Det strategiske programmet FoodMicro-Pack skal bidra med ny kunnskap for produksjon og frambud av trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn.
1. januar 2017 – 31. desember 2019
Fiskens vekst og helse påvirkes i stor grad av prosesser som skjer i mage-/tarmsystemet. Dette inkluderer appetittregulering, spalting og opptak av næringsstoffer, barrierevevets sammensetning og funksjonalitet, og tarmens sammensetning av mikrober.