Relatert innhold

  • CV
  • Publikasjoner

Biografi Camilla Røsjø

Jeg er divisjonsdirektør for divisjon Mat i Nofima AS. Jeg er utdannet ernæringsfysiolog fra universitetet i Oslo, og har hovedfag og doktorgrad innen fiskeernæring. Tidligere har jeg jobbet som forsker og forskningsleder i Akvaforsk, vært instituttleder på Norges veterinærhøgskole, konstituert administrerende i Akvaforsk, adm.dir i Nofima Marin AS samt direktør for forretningsområdet Nofima Marin. Jeg har også vært adm.dir for Nofima Mat AS og direktør for forretningsområdet Nofima Mat.

Camilla Røsjø har 15 publikasjoner ved Nofima:

Effect of dietary lipids on macrophage function, stress susceptibility and disease esistance in Atlantic salmon (Salmo salar)

Gjøen, Tor; Obach, A.; Røsjø, Camilla; Grisdale-Helland, Barbara; Rosenlund, G.; Hvattum, E.; Ruyter, Bente

2004

Influence of temperature and high dietary Linoleic Acid content on esterification, elongation and desaturation of PUFA in Atlantic salmon hepatocytes

Ruyter, Bente; Røsjø, Camilla; Grisdale-Helland, Barbara; Rosenlund, G; Obach, A; Thomassen, Magny Skinlo

2003

Lipid digestibility and metabolism in Atlantic salmon (Salmo salar) fed medium-chain triglycerides

Røsjø, Camilla; Nordrum, Sigve; Olli, Jan J.; Krogdahl, Åshild; Ruyter, Bente; Holm, Halvor

2000

Konfidensiell

Berge, Gerd Marit; Grisdale-Helland, Barbara; Helland, Ståle J.; Refstie, Ståle; Røsjø, Camilla; Storebakken, Trond; Åsgård, Torbjørn Einar

1999

Konfidensiell

Grisdale-Helland, Barbara; Ruyter, Bente; Røsjø, Camilla; Helland, Ståle J.; Rosenlund, Grete

1999