
+47 997 35 654
+47 55 50 12 75
bjorn.ole.haugsgjerd@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Bergen
https://nofima.no/person/bjorn-ole-haugsgjerd/
Forsker
+47 997 35 654
+47 55 50 12 75
bjorn.ole.haugsgjerd@nofima.no
Publikasjoner i Cristin
Bergen
Forsker
Kokkali, Maria Eleni; Kleinegris, Dorinde; De Vree, Jeroen Hendrik; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Samuelsen, Tor Andreas; Oterhals, Åge; Kousoulaki, Katerina
2018
Bogevik, André Sture; Nygren, Heli; Balle, Thomas; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Kousoulaki, Katerina
2018
Lu, Fung Sieng Henna; Bruheim, Inge A.; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Jacobsen, Charlotte
2014
Investigation of oxidative degradation and non‐enzymatic browning reactions in krill and fish oils
Thomsen, Birgitte Raagaard; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Griinari, Mikko; Lu, Henna Fu Sieng; Bruheim, Inge; Vogt, Kjell Gjermund; Oterhals, Åge; Jacobsen, Charlotte
2013
Utvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke: Oppfølgingsprosjekt. Fagrapport 1
Egede-Nissen, Henning; Høstmark, Øistein; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Vogt, Kjell Gjermund; Oterhals, Åge
2012
Xiao, Liping; Mjøs, Svein Are; Haugsgjerd, Bjørn Ole
2012
Forbedret analysemetodikk for peptidstørrelsesfordeling i marine proteinhydrolysater
Wang-Andersen, Jarle; Haugsgjerd, Bjørn Ole
2011
Analyse av transfettsyrer i marine lipider – Risiko for falske positive
Mjøs, Svein Are; Haugsgjerd, Bjørn Ole
2011
Trans Fatty Acid Analyses in Samples of Marine Origin: The Risk of False Positives
Mjøs, Svein Are; Haugsgjerd, Bjørn Ole
2011
1. januar 2017 – 31. desember 2019
Fiskens vekst og helse påvirkes i stor grad av prosesser som skjer i mage-/tarmsystemet. Dette inkluderer appetittregulering, spalting og opptak av næringsstoffer, barrierevevets sammensetning og funksjonalitet, og tarmens sammensetning av mikrober.