Relatert innhold

  • Publikasjoner

Bjørn Ole Haugsgjerd har 9 publikasjoner ved Nofima:

Optimising cell wall disruption by bead milling of microalgae biomass for release of nutrients for aquafeed and food applications (preliminary results)

Kokkali, Maria Eleni; Kleinegris, Dorinde; De Vree, Jeroen Hendrik; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Samuelsen, Tor Andreas; Oterhals, Åge; Kousoulaki, Katerina

2018

Enzymatic Interesterification of Heterotrophic Microalgal Oil with Rapeseed Oil to Decrease the Levels of Tripalmitin

Bogevik, André Sture; Nygren, Heli; Balle, Thomas; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Kousoulaki, Katerina

2018

Effect of temperature towards lipid oxidation and non-enzymatic browning reactions in krill oil upon storage

Lu, Fung Sieng Henna; Bruheim, Inge A.; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Jacobsen, Charlotte

2014

Investigation of oxidative degradation and non‐enzymatic browning reactions in krill and fish oils

Thomsen, Birgitte Raagaard; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Griinari, Mikko; Lu, Henna Fu Sieng; Bruheim, Inge; Vogt, Kjell Gjermund; Oterhals, Åge; Jacobsen, Charlotte

2013

Utvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke: Oppfølgingsprosjekt. Fagrapport 1

Egede-Nissen, Henning; Høstmark, Øistein; Haugsgjerd, Bjørn Ole; Vogt, Kjell Gjermund; Oterhals, Åge

2012