Relatert innhold

  • Vitenskapelige publikasjoner
  • Andre publikasjoner

Ann Katrin har 18 vitenskapelige publikasjoner i Cristin:

Barron, Cécile; Holopainen-Mantila, Ulla; Sahlstrøm, Stefan; Holtekjølen, Ann Katrin; Lullien-Pellerin, Valérie; 2017: Assessment of biochemical markers identified in wheat for monitoring barley grain tissue

Wold, Jens-Petter; Airado-Rodriguez, Diego; Holtekjølen, Ann Katrin; Holopainen-Mantila, Ulla; Sahlstrøm, Stefan; 2017: Rapid and nondestructive determination of aleurone content in pearling fractions of barley by near-infrared (NIR) and fluorescence spectroscopies

Rødbotten, Marit; Tomic, Oliver; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Holtekjølen, Ann Katrin; Lea, Per; Granli, Britt Signe; Grimsby, Sveinung; Sahlstrøm, Stefan; 2015: Barley bread with normal and low content of salt; sensory profile and consumer preference in five European countries

Holtekjølen, Ann Katrin; Vhile, Stine Gregersen; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Uhlen, Anne Kjersti; Åssveen, Mauritz; Kjos, Nils Petter; 2014: Changes in relative molecular weight distribution of soluble barley beta-glucan during passage through the small intestine of pigs

Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; Sahlstrøm, Stefan; Åssveen, Mauritz; 2012: Effekt av genotype og miljø på innhold av viktige kvalitetsegenskaper i bygg og havre

Rieder, Anne; Holtekjølen, Ann Katrin; Sahlstrøm, Stefan; Moldestad, Anette Aamodt; 2012: Effect of barley and oat flour types and sourdoughs on dough rheology and bread quality of composite wheat bread

Holtekjølen, Ann Katrin; Knutsen, Svein Halvor; 2011: Antioxidant Activity and Phenolics in Breads with Added Barley Flour

Holtekjølen, Ann Katrin; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; 2011: Phenolic contents and antioxidant activities in covered whole-grain flours of Norwegian barley varieties and in fractions obtained after pearling

Anker-Nilssen, Kirsti; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; 2008: Influence of growth temperature on content, viscosity and relative molecular weight of water-soluble beta-glucans in barley (Hordeum vulgare L.)

Holtekjølen, Ann Katrin; Bævre, Anne Birgit; Rødbotten, Marit; Berg, H; Knutsen, Svein Halvor; 2008: Antioxidant properties and sensory profiles of breads containing barley flour

Holtekjølen, Ann Katrin; Olsen, Hans Helge Raa; Mosleth, Ellen Færgestad; Uhlen, Anne Kjersti; Knutsen, Svein Halvor; 2008: Variations in water absorption capacity and baking performance of barley varieties with different polysaccharide content and composition

Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; Knutsen, Svein Halvor; 2008: Barley carbohydrate composition varies with genetic and abiotic factors

Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; 2007: Preparation and analysis of dietary fibre constituents in whole grain from hulled and hull-less barley

Samuelsen, Anne Berit Calmeyer; Westereng, Bjørge; Yousif, Osman; Holtekjølen, Ann Katrin; Michaelsen, Terje Einar; Knutsen, Svein Halvor; 2007: Structural features and complement-fixing activity of pectin from three Brassica oleracea varieties: White cabbage, kale, and red kale

Holtekjølen, Ann Katrin; Kinitz, C; Knutsen, Svein Halvor; 2006: Flavanol and bound phenolic acid contents in different barley varieties

Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; Bråthen, Erland; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein H.; 2006: Contents of starch and non-starch polysaccarides in barley varieties of different origin

Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; Bråthen, Erland; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; 2006: Contents of starch and nonstarch polysaccharides in barley varieties of different origin

Holtekjølen, Ann Katrin; 2005: Variation in Chemical constituents of barley

Ann Katrin har 20 andre publikasjoner i Cristin:

Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin; 2019: Alt henger sammen med alt

Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin; 2019: Melet

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; 2019: Fordeiger

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; 2019: Elting - fra håndarbeid til maskinell håndtering

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; 2019: Fermentering

Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin; 2019: Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn

Holtekjølen, Ann Katrin; 2018: Urkorn blir til Smakskorn

Halland, Hilde; Gonera, Antje; Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; 2016: Barley food product Development NPA CAV Diary Number 304-8673-2014 Northern Periphery and Arctic Program Northern Cereals – New Markets for a Changing Environment

Holtekjølen, Ann Katrin; Gonera, Antje; 2016: Produktutviklingskurs hos Nofima

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje; 2016: Produktutviklingskurs hos Nofima, Baker og Konditor

Halland, Hilde; Gonera, Antje; Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin; 2016: Barley for food – Barley food product development

Halland, Hilde; Gonera, Antje; Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin; 2016: Bygg til mat i nord; Bruk Nordnorsk bygg i produktutviklingen!

Holtekjølen, Ann Katrin; 2016: Trend rapport fra fagmessen Sacksenback 2016

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; 2015: Nytt marked med bygg

Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti; 2013: Hva betyr norsk klima for kvalitet i bygg og havre?

Holtet, E. K.; Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin; 2012: Bygg

Holtet, E. K.; Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin; 2012: Havre

Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin; Sahlstrøm, Stefan; Åssveen, Mauritz; 2011: Hva betyr norsk klima for kvalitet i bygg og havre?

Holtekjølen, Ann Katrin; 2007: Et eldgammelt kornslag

Holtekjølen, Ann Katrin; 2001: Mer bygg i norsk mat ?