Relatert innhold

  • CV
  • Publikasjoner
  • Prosjekter

Biografi Anette Wold Åsli

Jeg holder til i avdeling for Trygg og holdbar mat, Ås, hvor jeg er ansatt som senioringeniør innenfor fagfeltet mikrobiologi, både bakterier og sopp. Metodene jeg bruker er tradisjonelle mikrobiologiske metoder og genteknologi. Jeg er utdannet høgskolekandidat i bioteknologi og har en Cand.mag.grad i miljøteknologi. Jeg har arbeidet for Nofima siden 2007. Tidligere arbeidet jeg ved Norges veterinærhøgskole.

Anette Wold Åsli har 8 publikasjoner ved Nofima:

Inorganic Nanocarriers for Encapsulation of Natural Antimicrobial Compounds for Potential Food Packaging Application: A Comparative Study

Gulin-Sarfraz, Tina; Kalantzopoulos, Georgios N.; Pettersen, Marit Kvalvåg; Åsli, Anette Wold; Tho, Ingunn; Axelsson, Lars Torsten; Sarfraz, Jawad

2021

Dishwashing sponges and brushes: Consumer practices and bacterial growth and survival

Møretrø, Trond; Moen, Birgitte; Almli, Valerie Lengard; Teixeira, Paula; Ferreira, Vânia B.; Åsli, Anette Wold; Nilsen, Charlotte; Langsrud, Solveig

2021

FTIR spectroscopic characterization of differently cultivated food related yeasts

Shapaval, Volha; Walczak, Beata; Gognies, Sabine; Møretrø, Trond; Suso, Henri-Pierre; Åsli, Anette Wold; Belarbi, Abdelkader; Kohler, Achim

2013

Characterization of food spoilage fungi by FTIR spectroscopy

Shapaval, Volha; Schmitt, J.; Møretrø, Trond; Suso, HP; Skaar, Ida; Åsli, Anette Wold; Lillehaug, Dag; Kohler, Achim

2013

A high-throughput microcultivation protocol for FTIR spectroscopic characterization and identification of fungi

Shapaval, Volha; Møretrø, Trond; Suso, Henri-Pierre; Åsli, Anette Wold; Schmitt, Jurgen; Lillehaug, Dag; Martens, Harald; Böcker, Ulrike; Kohler, Achim

2010