Arkiv for «Trygg og holdbar mat»

Viser 1–10 av 133

Levendelagret torsk: Stort potensial for optimal kvalitet

Gjennom levendelagring kan torsken hvile seg skadefri og til topp kvalitet før den slaktes. Hvordan blir denne kvaliteten oppfattet blant kunder og forbrukere i det europeiske markedet? Og hvordan bør norske eksportører og produsenter forholde seg for å kunne oppnå det optimale av verdi for disse produktene?

Bekjempelse av virus i mat

Implementering av tiltak basert på kunnskap om risiko for kontaminering med virus i de ulike leddene i verdikjeden vil redusere risiko for virussmitte og bidra til økt vekst i det norske bærkonsumet. Kunnskap på produsentnivå om hvordan variasjon i for eksempel kvalitet på vanningvann, vanningsmetode, toalettfasiliteter, håndvaskfasiliteter, hanskebruk og smittepotensiale for noro- og hepatitt A […]

Viser 1–10 av 133