Arkiv for «Mat og helse»

Viser 1–10 av 138

Plantebasert – mat i tiden

Det viste seg at tittelen på fagdagen; Plantebasert – mat i tiden, stemte godt med virkeligheten. Interessen og engasjementet var stort da drøyt 60 personer fra ulike deler av matbransjen samlet seg hos Nofima.

Wildberries

Målsetning med prosjektet WILDBERRIES er å fremskaffe kunnskap og innovative løsninger slik at man får økt utnyttelse og verdiskaping fra ville bær.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Nykål er lekker supermat

Nå finner du nykål, også kalt sommerkål i butikkene. Som all annen kål er den en skikkelig næringspakke. Smaken er syrlig, litt søt og bitter og i tillegg er de både sprø og saftige.

Viser 1–10 av 138