Arkiv for «Mat og helse»

Viser 1–10 av 129

Knekkebrød- og flatbrødkurs

Dagskurs som tar for seg kategorien knekkebrød og flatbrød. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser og hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Wildberries

Målsetning med prosjektet WILDBERRIES er å fremskaffe kunnskap og innovative løsninger slik at man får økt utnyttelse og verdiskaping fra ville bær.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Nykål er lekker supermat

Nå finner du nykål, også kalt sommerkål i butikkene. Som all annen kål er den en skikkelig næringspakke. Smaken er syrlig, litt søt og bitter og i tillegg er de både sprø og saftige.

Viser 1–10 av 129