Arkiv for «Mat og helse»

Viser 1–10 av 140

Diplomutdanning for bakere – basiskurs om korn, mel og baketeknologi, 5 studiepoeng

Diplomutdanning for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i bakerfaget. Utdanningen er utviklet i et samarbeid mellom Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Nofima AS. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder. Påmeldingsfrist 13.3. 2020.

Kålvekster for enhver smak

Folk vet at grønnsaker og kål er sunt. Men hvorfor har ikke kålvekster hatt samme salgsøkning som løk, tomat og gulrot?

Plantebasert – mat i tiden

Det viste seg at tittelen på fagdagen; Plantebasert – mat i tiden, stemte godt med virkeligheten. Interessen og engasjementet var stort da drøyt 60 personer fra ulike deler av matbransjen samlet seg hos Nofima.

Wildberries

Målsetning med prosjektet WILDBERRIES er å fremskaffe kunnskap og innovative løsninger slik at man får økt utnyttelse og verdiskaping fra ville bær.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Viser 1–10 av 140