Neste gang du fjerner skinn og bein fra fiskemiddagen og slenger det i matsøpla, kan du jo tenke litt over at du kvitter deg med noe som kan være verdt 8500 kroner per gram!
6. januar 2021
https://nofima.no/nyhet/2021/01/kan-lage-store-verdier-av-fiskeslo/
Viser 1–10 av 39
6. januar 2021
Neste gang du fjerner skinn og bein fra fiskemiddagen og slenger det i matsøpla, kan du jo tenke litt over at du kvitter deg med noe som kan være verdt 8500 kroner per gram!
13. oktober 2020
Teknologiinnovasjonene i SFI Harvest vil gjøre det mulig å produsere mat for verdens voksende befolkning av hittil lite utnyttede arter i havet.
10. september 2020
Et unikt jernpulver fra lakseblod tas lettere opp i menneskekroppen enn jernsalter. Det kan bli et bedre alternativ for pasienter med blodmangel.
21. august 2020
Målet med prosjektet er å bidra med nødvendig kunnskap for en bærekraftig utnyttelse av oppdrettet rognkjeks.
12. juni 2020
Nofima blir vertsinstitutt for et nytt senter for forskningsdrevet innovasjon (SFI). SFI Digital Food Quality vil ta for seg digitalisering innen matproduksjon.
30. januar 2020
Nofima er verdens fremste tverrfaglige miljø for forskning på kongekrabbe og snøkrabbe.
2. januar 2020
Kollagentilskudd er svært etterspurt som helsekost. Nå kan dette proteinet bli god butikk også for fiskeindustri og andre matprodusenter.
4. november 2019
Nofima har verdens fremste tverrfaglige miljø for forskning på delikatessen som skal være spydspiss for eksport av norsk sjømat: Krabbe.
27. juni 2019
Forskere i Nofima slår sin brede kompetanse sammen på tvers av både fagområder og geografi for å løse en skikkelig forskningsnøtt: Å lage et smaksnøytralt proteinpulver av et i så måte svært vanskelig råstoff: Makrell.
5. februar 2019
Sammen med Myre Havbruk AS jobber Nofima med å lage et produkt som skal løfte proteinpulver av fisk opp i nye prisklasser.
Viser 1–10 av 39