ILLUSTRASJONSFOTO: Stian Gjerstad Iversen, rådgiver og kokk i Nofima, skjærer grønnsaker på kjøkkenet. Foto: Tom Haga / Nofima

Er du kokk? Vi trenger din kunnskap

Nofima gjennomfører en undersøkelse om kokkers preferanser til sensoriske egenskaper i hodekål. Undersøkelsen tar ikke mer enn 5 minutter.

Kontaktperson
Portrettbilde av Kristine S Myhrer
Kristine S Myhrer

Prosjektleder/sensoriker
Tlf.: +47 982 56 016
kristine.myhrer@nofima.no

Matforskningsinstituttet Nofima ønsker å lære mer om hva du som kokk ønsker av sensoriske egenskaper i hodekål. Vi vil gjerne ha din mening fordi kokker har god kunnskap om råvarene og bred erfaring i tilberedning.

Vi gjennomfører derfor en undersøkelse hvor vi ønsker at du velger tre retter, som du vanligvis benytter hodekål i. Beskriv videre hvilke lukt-, smak- og teksturegenskaper som du ønsker i hodekålen for de forskjellige rettene.

Testen tar i underkant av 5 minutter, men vil gi oss verdifull kunnskap.

Undersøkelsen finner du her

Hvis du kjenner til andre kokker som kan bidra må du gjerne dele videre.

 Sensorikk, forbruker og innovasjon  

Les mer om:

Relatert innhold

  • Prosjekter