Bli julegløgg med Nofimas adventsquiz

Hver dag i adventstiden byr Nofima på en forsker eller andre ansatte, som med uhøytidelig innfallsvinkel gjør deg litt gløggere i juletida.

Nofimas uhøytidelige adventskalender ble populær i fjor, da forskere ga oss nye innspill og kunnskap om prosjekter som har med jul og julemat å gjøre. I år endrer vi litt på konseptet og lager en liten quiz om ulike ting vi sysler med i et matforskningsinstitutt.

Bærer Nofima-forkleet med stolthet

Nofimas administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen trives på kjøkkenet, og bærer med stolthet sitt flotte, røde Nofima-forkle når han trakterer grytene. Er du heldig, kan du vinne et slikt forkle. Hver dag i adventen trekker vi dagens vinner blant de med riktig svar på quizen.

Og blir du den heldige på julaften, vanker det i tillegg bokpremie.

Hver dag legger vi ut en kort sak om et tema Nofima forsker på, eller som på en eller annen måte er aktuelt – og matnyttig – på instituttet.

Notisen avsluttes med et spørsmål med tre alternativer. Fyll ut skjemaet, trykk send, og vips er du med i konkurransen. I tillegg har du kanskje fått nytt innblikk i noe du ikke visste fra før?

Alle velkommen

Kalenderen med 24 luker vil du finne på nettstedet Nofima.no. Dagens luke vil også hver dag blir delt på Nofimas Facebook – der det selvsagt står fritt til å våre venner å dele den videre med sine venner. Alle er velkommen til å bli Julegløgg med Nofima.

Vi ønsker deg ei trivelig adventstid, og følg med på vår kalender her på nofima.no eller på sida vår på Facebook.

Relatert innhold