Ny kommunikasjonsdirektør

Morgan Lillegård (50) er ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Nofima, og tiltrer ved årsskiftet.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne jobben. Nofima er Europas største institutt for anvendt forskning innen mat, akvakultur og fisk. For meg blir dette en kjempemulighet til å bruke min kunnskap slik at mest mulig at dette arbeidet formidles til flest mulig, sier Lillegård.

– Jeg er glad for at Nofima kan fortsette den positive utviklingen, og at vi med en person som Morgan Lillegård kan fortsette vårt arbeid med målrettet formidling av den næringsrettede forskningens betydning for verdiskaping i de matproduserende næringene, sier administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen.

Lillegård har bakgrunn som journalist og den siste perioden hans tid i media var som nyhetsredaktør i Bladet Tromsø. De fem siste årene har Lillegård jobbet som kommunikasjonssjef i Tromsø kommune og før den tid ledet han Tromsø-kontoret til Nord-Norsk Kommunikasjon.

Nofima ønsker å viderutvikle og styrke sin markedsposisjon, blant annet gjennom strategisk kommunikasjon.

– For meg var det viktig at Nofima er så klar i sin målsetting om strategisk kommunikasjon. Dessuten har Nofima tatt en aktiv samfunnsrolle som jeg liker, og jeg gleder meg stort til å komme på laget fra nyttår, sier Lillegård.

Relatert innhold