Ny HR-direktør

Johnny Olsen (48) er ansatt som ny HR-direktør i Nofima.

Kontaktperson
Portrettbilde av Øyvind Fylling-Jensen

Han kommer fra stillingen som HR-sjef ved Klinikk for psykisk helse og avhengighet ved Oslo universitetssykehus.

Johnny har utdannelse fra forsvaret (Krigsskolen) og har i tillegg en master of management fra BI. Han har også utdannelse innen organisasjonsutvikling og ledelse. Han har bred yrkeserfaring innen HR og personalledelse fra en rekke større kompetansebedrifter.

– Jeg gleder meg til å være med å utvikle HR rollen i en spennende kunnskapsorganisasjon som driver innen et viktig samfunnsområde. Jeg gleder meg til å lære organisasjonen og folkene å kjenne, sier Johnny Olsen.

Han begynner i stillingen senest 1. februar 2013 og vil ha kontorsted på Ås.

Han vil rapportere til Nofimas administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen og vil inngå i Nofimas ledergruppe.

Relatert innhold