Økologisk oktobersamling

Hør hvordan Norgården har klart å lansere 40 økologiske produkter på ett år. Vi får også besøk av Soil Association i Storbritannia, som forteller om utfordringer i økonomiske nedgangstider. Værebroskolen i Danmark har satt sammen et økologisk skolekonsept til etterfølgelse.

Kontaktperson
Portrettbilde av Sveinung Grimsby
Sveinung Grimsby

Seniorrådgiver
Tlf.: +47 952 04 118
sveinung.grimsby@nofima.no

Arrangementet avholdes ved Nofima Mat på Ås den 7. oktober. Her er noen smakebiter fra programmet.

  • Øko-filosofering av forfatter og økobonden Tore Stubberud
  • Trends one year after beeing hit by the "Resession" av Soil Association i Storbritannia
  • Slowfood-trenden av Thor Øivind Jensen ved Universitetet i Bergen.
  • Twitrer om økologi av KSL Matmerks Jarle Torgersen
  • Økologisk hotelldrift av Kurt Oddekalv
  • Fra 0 til 40 på ett år av Kjersti Sørby, Merkevaresjef Norgården.
  • Pizza fra Lokale helter av gründer Eilef Gran.
  • Suksess ved omsetning av økologisk frukt avAlf Kigen i Økofrukt DA.

Relatert innhold