Nettstedskart Forskning Avl og genetikk Ernæring og fôrteknologi Fangstbasert akvakultur Fiskehelse Marin bioteknologi Markedsforskning Mat og helse Næringsøkonomi Produksjonsbiologi Prosessteknologi Råvare og prosess Sensorikk, forbruker og innovasjon Sjømatindustri Trygg og holdbar mat Publikasjoner Næringsnytte Økonomisk fiskeriforskning Prosjekter FeedModBALANCETørrSaltPROGRESSInnotørkFarmWELLAquaVitaeMedAIDFutureFishRENSVEL Forskningsanlegg Bakeriet på Ås BioLab Biotep Fiskehallen på Ås Forskningsstasjon for bærekraftig akvakultur, Sunndalsøra Forskningstillatelser i akvakultur Fôrteknologisenteret Havbruksstasjonen i Tromsø Kjøtthallen på Ås Matpiloten Måltidets hus Nofima senter for resirkulering av vann i akvakultur Pakkehallen på Ås Patogen prosesshall Senter for marin akvakultur Utstyr for biobasert ingrediensutvikling Vegetabilhallen på Ås Aktiviteter Grunnmodul lokal kjøttforedlingInnføringskurs i ysting og foredling av rå melkSensometrics 2020 – Sense the EnergyCerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig Om oss Abonner på nyhetsbrev Kontor og avdelinger Nofimas historie Organisasjon Pressekontakter Finn en ekspert