Nettstedskart Det er over to år siden denne saken sist ble oppdatert. Forskning Avl og genetikk Ernæring og fôrteknologi Fangstbasert akvakultur Fiskehelse Marin bioteknologi Markedsforskning Mat og helse Næringsøkonomi Produksjonsbiologi Prosessteknologi Råvare og prosess Sensorikk, forbruker og innovasjon Sjømatindustri Trygg og holdbar mat Publikasjoner Prosjekter Nano Functional PackagingCrispResistSeaValueNORSKVegetarCMSEditSmartbioSFI HarvestPackTechArcticHubsPigmentering i laks Forskningsanlegg Bakeri og møller BioLab Biotep Fiskehallen Forskningsstasjon for bærekraftig akvakultur, Sunndalsøra Forskningstillatelser i akvakultur Fôrteknologisenteret Havbruksstasjonen i Tromsø Kjøtthallen Matpiloten Måltidets hus Nofima senter for resirkulering av vann i akvakultur Pakkehallen Patogen prosesshall Senter for marin akvakultur Utstyr for biobasert ingrediensutvikling Vegetabilhallen Aktiviteter Cerealfagdagen – digitaltVidereforedling av frukt og bær – GrunnmodulGrunnmodul lokal kjøttforedling – Tre samlinger totaltVideregående kurs i spekematproduksjonKurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrottenEdulia Webinar on children and healthy eating Om oss Abonner på nyhetsbrev Deltakelse i næringsklynger Kontor og avdelinger Nofimas historie Organisasjon Pressekontakter