Nofimas hovedkontor
Nofimas hovedkontor i Tromsø. Foto: Lidunn Mosaker Boge

Oppdatert korona-informasjon: Nofima tilbake i normal drift

Med de siste retningslinjene fra myndighetene er Nofima nå tilbake til normal drift. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og følger alle offentlige anbefalinger og pålegg fra myndighetene i kampen mot Korona-viruset.

Kontaktperson
Portrettbilde av Øyvind Fylling-Jensen
Kontaktperson
Portrettbilde av Solveig Carelius Brustad

Kontakt oss:

Kundekontakt:

Det er viktig for Nofima å opprettholde god kontakt med kunder og samarbeidspartnere. Vi gjennomfører de fleste møter ved hjelp av digitale løsninger, men har åpnet for fysiske møter. ​ Har du spørsmål knyttet til pågående samarbeid ta kontakt med din kontaktperson i Nofima eller post@nofima.no

Kundeleveranser:

Lokale tiltak er iverksatt for å opprettholde forsknings- og laboratoriedriften. Flere bygg åpne, men det må gjøres avtale på forhånd. I Bergen har vi stengt for eksterne gjester til og med 29. september.
Ved kurs vil alle deltakere få tilsendt et skjema som lister opp våre smitteverntiltak. Disse tiltakene må følges.

Forsøksstasjon:

Forskningsstasjonen for bærekraftig akvakultur på Sunndalsøra tillater nå besøk etter avtale. Her har driftspersonellet jobbet under hele første fase av korona-pandemien. Nå er også forskerne tilbake.

Kontakt med Nofima:

Som før er det enkelt å komme i kontakt med Nofima. Vårt sentralbord når du på 776 29000. E-postadressen er post@nofima.no. Ønsker du direkte kontakt med ansatte finner du informasjon her https://nofima.no/ansatte/

Reiser:

Noen av tiltakene vi innførte i mars, april og mai kan føre til forsinkelse av forskningsleveranser fra oss, men vi kan forsikre alle om at vi gjør alt for å levere samfunnsnyttig forskning og konkurransekraft til våre kunder.

Nasjonen Norge gjør en enorm dugnad for å stoppe korona-smitten, og Nofima stiller opp 100%. Vi skal hele tiden følge nasjonale retningslinjer, og ivareta våre ansatte og våre kunder.

Her kan du holde deg oppdatert på nasjonale råd:

Relatert innhold