Nofimas hovedkontor
Nofimas hovedkontor i Tromsø. Foto: Lidunn Mosaker Boge

Oppdatert korona-informasjon: Nofima opprettholder «normal» drift

I kampen mot Korona-viruset (Covid-19) har Norge innført meget strenge tiltak for å stoppe smitten. Nofima er bevisst vårt samfunnsansvar og følger opp alle offentlige anbefalinger og pålegg fra myndighetene. I tillegg har vi innført lokale tiltak for å sikre driften av instituttet. Hovedbudskapet til alle våre kunder og forretningsforbindelser er tydelig: Vi opprettholder driften.

Kontaktperson
Portrettbilde av Øyvind Fylling-Jensen

Kontakt oss:

Opprettholder kundekontakt:

Det er viktig for Nofima å opprettholde god kontakt med kunder og samarbeidspartnere. Vi forsøker derfor å gjennomføre planlagte møter på en best mulig måte ved hjelp av digitale løsninger. ​ Har du spørsmål knyttet til pågående samarbeid ta kontakt med din kontaktperson i Nofima eller med post@nofima.no

Kundeleveranser:

Lokale tiltak er iverksatt for å opprettholde forsknings- og laboratoriedriften. Ved Kjerreidviken i Bergen gjør Biolab en rekke analyser for kunder i marine næringer, dette bygget er stengt for alle gjester. Det samme gjelder våre lokaliteter på Sunndalsøra. I Tromsø og på Ås er det delvis aktivitet på laboratoriene.

Stengte bygg:

Forskningsstasjonen for bærekraftig akvakultur på Sunndalsøra er stengt for alle besøkende. Her er bare driftspersonellet igjen på stasjonen. De skal ivareta den pågående drift av stasjonen for å sikre dyrevelferd og at pågående fiskeforsøk så langt som mulig kan gjennomføres som planlagt i prosjektene.

Kontakt med Nofima:

Som før er det enkelt å komme i kontakt med Nofima. Vårt sentralbord når du på 776 29000. E-postadressen er post@nofima.no. Ønsker du direkte kontakt med ansatte finner du informasjon her https://nofima.no/ansatte/

Reiser er innstilt:

Alle reiser, så vel tjenestereiser som privatreiser er innstilt fram 1. mai. Som en hovedregel er det innført hjemmekontor for alle ansatte som kan utføre sine oppgaver hjemmefra.

Noen av de tiltakene vi har innført vil føre til forsinkelse av forskningsleveranser fra oss, men vi kan forsikre alle om at vi gjør alt for å levere samfunnsnyttig forskning og konkurransekraft til våre kunder.

Nasjonen Norge gjør en enorm dugnad for å stoppe Korona-smitten, og Nofima stiller opp 100%. Vi skal ivareta våre ansatte og våre kunder.

 

Her kan du holde deg oppdatert på nasjonale råd:

Relatert innhold