Found 476 publications. Showing page 1 of 20:

Publication
Year
Journal
Category

Slik markedsfører du innovativ mat

Altintzoglou, Themistoklis

2021

matindustrien.no

Slik kan vi få mer av klimavennlig transport av norsk laks

Rotabakk, Bjørn Tore; Heide, Morten; Iversen, Audun; Bergman, Kristina; Ziegler, Friederike

2021

intrafish.no

Bruk av alternativ røykemetode

Waldenstrøm, Lene; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari

2021

Norsk Sjømat

2021

Today´s Manager SIM (Singapore Institute of Management)

2021

Norsk Veterinærtidsskrift

2021

Norsk Veterinærtidsskrift

Verden trenger mer akvakultur

Torstensen, Bente Elisabeth; Fylling-Jensen, Øyvind

2021

Norsk fiskerinæring

2021

fiskeribladet.no

Hvordan måler vi torskens kvalitet?

Sogn-Grundvåg, Geir; Ageeva, Tatiana Nikolaevna

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Hvor lenge bør fiskegarnet stå i sjøen?

Sogn-Grundvåg, Geir; Olsen, Stein Harris

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Lakseoppdrett: Ulike forvaltningregimer, samme verktøy?

Kvalvik, Ingrid; Solås, Ann-Magnhild

2021

NorskFisk.no - Nettstedet til Norsk Fiskerinæring

Vil knekke makrellkoden med et SMELL

Aspevik, Tone; Wubshet, Sileshi Gizachew; Gaarder, Mari Øvrum

2021

Kyst og fjord

Metoder for måling av oksygen og vanndampgjennomgang

Larsen, Hanne; Grøvlen, Magnhild Seim

2021

Matindustrien

Hvorfor følger ikke alle loven?

Sogn-Grundvåg, Geir; Kvalvik, Ingrid

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Hvorfor sløser vi med den dyrebare torsken?

Sogn-Grundvåg, Geir; Henriksen, Edgar

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Hva skjer når fisken går i garnet?

Sogn-Grundvåg, Geir; Svalheim, Ragnhild Aven

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Ville du betalt mer for en god fisk enn en dårlig?

Sogn-Grundvåg, Geir; Lindberg, Stein-Kato

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Har fisken noe å skjule?

Sogn-Grundvåg, Geir; Heia, Karsten

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Med trygg mat i sentrum

Langsrud, Solveig

2021

Mat og helse i skolen

Nofima: Slik kan vi sikre en raskere og bedre smittesporing av virus og bakterier

Langsrud, Solveig; Fagerlund, Annette; Moen, Birgitte

2021

Aftenposten Viten

RAS disinfection strategies

Good, Christopher; Lazado, Carlo C.

2021

Hatchery International

Publication
Year
Journal
Category