Found 264 publications. Showing page 1 of 11:

Publication
Year
Journal
Category

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Dagligvarehandelen

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Matindustrien

Valgte norske tomater fremfor importerte

Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel

2019

Gartneryrket

Matlyst med unge entreprenører

Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm

2019

Matindustrien

Sosial bærekraft i kystkommunene

Osmundsen, Tonje Cecilie; Mikkelsen, Eirik Inge; Hersoug, Bjørn

2019

Norsk Fiskeoppdrett

Påvirker norske kjøtt- råvarer risikoen for kreft?

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Henriksen, Karianne Spetaas

2019

Kjøttbransjen

Putting a stop to Listeria hysteria

Heir, Even; Holck, Askild Lorentz

2019

New Food Magazine

Er vi klare for sjømat på nett?

Pleym, Ingelinn Eskildsen; Voldnes, Gøril

2019

Norsk fiskerinæring

Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn

Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin

2019

Baker og Konditor

Fermentering

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André

2019

Baker og Konditor

Elting - fra håndarbeid til maskinell håndtering

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André

2019

Baker og Konditor

Fordeiger

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre

2019

Baker og Konditor

Tarmfunksjon hos berggylte

Le, Hoang Thi My Dung; Lie, Kai Kristoffer; Lein, Ingrid; Kousoulaki, Katerina; Rønnestad, Ivar; Sæle, Øystein

2019

Norsk Fiskeoppdrett

Melet

Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin

2019

Baker og Konditor

Publication
Year
Journal
Category