Related content

  • Scientific publications
  • Other publications
  • Projects

Tom Christen has 12 other publications in Cristin:

Johannessen, Tom Chr.; 2019: Kjøtt -fra muskel til mat

McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid; Wold Åsli, Anette; Drømtorp, Signe; Berg, Janina; Jensen, Merete Rusås; Johannessen, Tom Chr.; 2019: Patogener i matprodukter

Johannessen, Tom Chr.; 2018: Merking, pakking og emballasje

Johannessen, Tom Chr.; 2017: Muligheter i Nofimasprosesshaller

Johannessen, Tom Chr.; 2017: Terifiq et stort EU-prosjekt om blant annet reduksjon av salt og fett i pølser

Greiff, Kirsti; Håseth, Torunn T.; Bjarnadottir, Stefania; Johannessen, Tom Chr.; Berget, Ingunn; Øverby, Lene; 2017: Er det mulig å endre salt og fett i spekepølse?

Rødbotten, Rune; Solgaard, Karin; Johannessen, Tom Chr.; 2014: Effect of kiwi fruit powders in tenderizing M. Triceps brachii from mature cows

Johannessen, Tom Chr.; 2013: Skjåk Mat satser stort på NM i juleprodukter

Johannessen, Tom Chr.; 2013: Spekemat i teori og praksis på Nofima

Ekeberg, Dag; Egelandsdal, Bjørg; Johannesen, Tom Chr; Johannessen, Tom Chr.; Slinde, Erik; 2007: DIFFERENCES BETWEEN FERMENTED SAUSAGES FROM MINKE WHALE AND COMMON SALAMI PRODUCTS FROM PORK AND BEEF

Egelandsdal, Bjørg; Johannesen, Tom Chr; Johannessen, Tom Chr.; Ekeberg, Dag; Bruun, Tor; Slinde, Erik; 2006: Comparison of minke whale (Balaenoptera acutorostrata) fermented sausages with more common salami products from pork and beef

Sørheim, Oddvin; Sørheim, Oddvin; Johannesen, Tom Chr; Johannessen, Tom Chr.; Cornforth, Daren; Langsrud, Øyvind; Berg, Per; Nesbakken, Truls; 2004: Carbon monoxide as a substitute for nitrite in meat batter systems