Related content

  • Scientific publications
  • Other publications
  • Projects

Guro Helgesdotter has 18 other publications in Cristin:

Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn; 2019: Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project

Rosnes, Jan Thomas; Rognså, Guro Helgesdotter; 2018: Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard

Rognså, Guro Helgesdotter; 2018: Smaken av fremtiden - Mat- og forbrukertrender i emning

Rosnes, Jan Thomas; Rognså, Guro Helgesdotter; Brierley, Martin; 2018: Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard

Rognså, Guro Helgesdotter; 2018: Gode sauseråd fra Doktor Hallandaise

Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; 2018: Kokkenes hemmelige laksetriks

Bergslien, Helge; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Altintzoglou, Themistoklis; Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Rosnes, Jan Thomas; 2018: Personalized Food - strategic research program at Nofima encompassing the whole food value chain

Rognså, Guro Helgesdotter; 2017: 5 myer om «bobler»

Rognså, Guro Helgesdotter; 2017: Bitter sweet symphony

Rognså, Guro Helgesdotter; Tjessem, Charles; 2017: Hvordan smaksopplevelse endres gjennom livet

Smistad, Arna; Rognså, Guro Helgesdotter; 2016: Når maten på sykehjemmet får den plassen den fortjener

Rognså, Guro Helgesdotter; 2015: Form, farge, lukt og smak – Mat designet for eldre

Rognså, Guro Helgesdotter; 2015: Jakten på smørsausens hemmeligheter – Saus som forskningsfelt

Rognså, Guro Helgesdotter; 2015: Jo flere kokker, jo mere kunnskap – Mat som forskningsfelt og fordelene ved tverrfaglige samarbeid

Rognså, Guro Helgesdotter; 2015: MSG: Du finner det i potetgull og nudler – Få vet hva MSG er

Rognså, Guro Helgesdotter; 2015: Molekylær gastronomi og en gastronomisk reise

Rognså, Guro Helgesdotter; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens; 2014: Preparation methods and aqueous phase composition influence the gastronomic outcome in hollandaise sauce

Rognså, Guro Helgesdotter; 2014: Molekylær gastronomi