Bærekraft er et mye brukt ord, men hva betyr det egentlig?
21. august 2018
https://nofima.no/blogg/hva-er-en-baerekraftig-torsk/
Viser 41–50 av 71
21. august 2018
Bærekraft er et mye brukt ord, men hva betyr det egentlig?
5. juli 2018
Kokker har mange triks i ermet når det kommer til tilberedning av mat, og bruker ofte metoder og teknikker som er ukjent for «folk flest». I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på en tilberedningsmetode for laks som har vært en slager blant restaurantkokker i mange år.
18. juni 2018
Fisk er sunt, men for mye salt er uheldig for helsa vår. Når saltet fisk skal bli god å spise, er det viktig å være nøye med utvanningen.
28. mai 2018
Sjømatnæringen eksporterte i 2017 fisk og skalldyr for 94,5 milliarder kroner, det femte rekordåret på rad. Bak dette tallet ligger mye arbeidsinnsats og investeringer, kanskje mer enn man tenker over.
3. mai 2018
Stilige skjørt. Utrolig kule sko. Og de lekreste vesker du kan drømme om. Visste du at skinn fra fisk er blant de sterkeste som finnes, og at fiskeskinn har vært brukt både i sko, klær og kondomer? Det er all grunn til å bruke fiskens skinn på kreative måter i dag også.
12. april 2018
Død og fordervelse. Det lukter ikke godt. For å unngå illeluktende opplevelser, gjelder det rett og slett å være en kald fisk.
10. april 2018
Denne bloggen handler om en saus som kan være med på å løfte sjømaten på tallerkenen – nemlig hollandaisesaus.
16. mars 2018
Av og til må forskere gå ut av sitt gode skinn. Les hvorfor.
21. februar 2018
Av og til når man kjøper fiskekaker eller andre kjøtt- og fiskeprodukter i butikken, så ligger det litt vann i bunnen av pakken. Hva skyldes det?
5. februar 2018
Måten vi behandler fiskefangsten har endret seg over tid, og kunnskap om hva som gir god kvalitet er en annen i dag enn for et par generasjoner siden.
Viser 41–50 av 71