Arkiv for «Blogg»

Viser 1–10 av 66

Omtanke for eldre i koronatider

Koronaviruset berører alle i Norge på en eller annen måte i hverdagen vår, og for de fleste av oss har det ført til begrensning av sosial kontakt og samvær med andre mennesker. Mange hjemmeboende eldre er svært sårbare når det legges begrensninger på bevegelses- og kontaktmuligheter.

Ikke ta alt for god fisk

Er du sikker på at du vet hvilken fisk du spiser? Når du kjøper fisk i butikken, eller når du får fisk servert på restaurant, forventer du å få den fisken som er oppgitt på pakken, eller det du har bestilt. Dessverre kan realiteten være på kollisjonskurs med forventningene.

Kulinarisk innovasjon med tang

For litt siden kom jeg hjem fra en tangmesse og hadde med produktprøver av tangsjokolade – altså sjokolade tilsatt tang. Da en vennegjeng hjemme i Tromsø var samlet, gjorde jeg en spontan produkttest.

Er helhet det nye buzzordet i arealplanlegging?

Verden står overfor store utfordringer: økende temperaturer, stigende havnivå og matmangel; man kan miste nattesøvnen av mindre. Og selv om løsningene på disse problemene ikke ligger oppe i dagen, så vet vi hvor vi skal finne dem, nemlig i havet. Hav- og kystområdene, den «blå åkeren», er utpekt som arnested for fremtidig vekst og utvikling.

Er vi klare for sjømat på nett?

Søndag kveld. Det har vært en travel, men trivelig helg. Det er på tide å køye, men før Lin legger seg må hun få oversikt over uka som kommer og passe på at det nå så tomme kjøleskapet blir fylt opp for uka. Heldigvis tar det ikke lang tid i disse digitale tider. Tiden for å skaffe oversikt og skrive innkjøpslister er historie.

Viser 1–10 av 66