Trygg og holdbar mat
Even Heir
Jeg er seniorforsker innenfor Trygg og Holdbar mat i Divisjon Mat. Der jobber vi for at maten som produseres og spises skal være trygg og spise og ha god holdbarhet…
Helga Næs
Jeg er forskningssjef for området Trygg og holdbar mat i Nofima. Mitt kompetanseområde er farlige bakterier, nyttige melkesyrebakterier, bio-/genteknologi, emballering og holdbarhet. Min bakgrunn er fra Universitetet i Oslo hvor…
Trond Møretrø
Forskning Jeg tilhører mikrobiologigruppen ved Nofima på Ås der jeg forsker på å kontrollere vekst og overlevelse av mikroorganismer i mat og matindustri. Vi jobber sammen med norsk matindustri for…
Ida Rud
Jeg er forsker ved Nofima og jobber innen avdeling for Trygg og Holdbar mat og avdeling for Mat og helse. Mitt forskningsfelt er hovedsakelig koblet til bakterier, mat og tarmhelse,…
Cathrine Finne Kure
Jeg er seniorforsker i avdelingen “Trygg og Holdbar Mat”. Min forskning omhandler i hovedsak mykologi (muggproblem i matproduksjonen), men jeg har også erfaring med andre mikrobiologiske problemstillinger. Jeg har erfaring…