Gå til hovedinnhold

Anette Wold Åsli

Jeg holder til i avdeling for Trygg og holdbar mat, Ås, hvor jeg er ansatt som senioringeniør innenfor fagfeltet mikrobiologi, både bakterier og sopp. Metodene jeg bruker er tradisjonelle mikrobiologiske…

Trond Møretrø

Forskning Jeg tilhører mikrobiologigruppen ved Nofima på Ås der jeg forsker på å kontrollere vekst og overlevelse av mikroorganismer i mat og matindustri. Vi jobber sammen med norsk matindustri for…

Even Heir

Jeg er seniorforsker innenfor Trygg og Holdbar mat i Divisjon Mat. Der jobber vi for at maten som produseres og spises skal være trygg og spise og ha god holdbarhet…

Helga Næs

Jeg er forskningssjef for området Trygg og holdbar mat i Nofima. Mitt kompetanseområde er farlige bakterier, nyttige melkesyrebakterier, bio-/genteknologi, emballering og holdbarhet. Min bakgrunn er fra Universitetet i Oslo hvor…

Cathrine Finne Kure

Jeg er seniorforsker i avdelingen “Trygg og Holdbar Mat”. Min forskning omhandler i hovedsak mykologi (muggproblem i matproduksjonen), men jeg har også erfaring med andre mikrobiologiske problemstillinger. Jeg har erfaring…

Ida Rud

Jeg er forsker ved Nofima og jobber innen avdeling for Trygg og Holdbar mat og avdeling for Mat og helse. Mitt forskningsfelt er hovedsakelig koblet til bakterier, mat og tarmhelse,…