Gå til hovedinnhold

Velkommen til en sensorisk workshop i Ås den 9. desember fra kl. 11.00-17.00. Her vil vi presentere de seneste resultater fra BBI JU Horizon 2020 prosjektet AQUABIOPRO-FIT og lage mat sammen med de nyutviklede helsefremmede ingredienser av sidestrømmer fra norsk fiskeri og havbruk.

Tidspunkt(er)

09. des 2021
09. des 2021

Tid

11:00 - 17:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

Sist oppdatert

Read in English

Velkommen til en sensorisk workshop i Ås den 9. desember fra kl. 11.00-17.00. Her vil vi presentere de seneste resultater fra BBI JU Horizon 2020 prosjektet AQUABIOPRO-FIT og lage mat sammen med de nyutviklede helsefremmede ingredienser av sidestrømmer fra norsk fiskeri og havbruk.

Arrangementet vil være på norsk og finner sted på Nofimas fasiliteter ved Osloveien 1, 1430 Ås. Grunnet kapasitet vil det kun være mulig for 50 deltagere å melde seg på.

Ny frist! Meld deg på senest den 05. desember kl. 12.00.

Vel møtt! 

Program:


11.00-11.30: Ankomst og lett lunsj

11.30-11.45: Katerina Kousoulaki (Nofima), Presentasjon av AQUABIOPRO-FIT
11.45-12.00: Lars Thoresen (Nofima), Production of nutritional supplements from fisheries and aquaculture side stream biomass
12.00-12.15: Zouhir el Marsni (Seagarden), Collagen production from whitefish side streams

Pause

12.30-12.45: Fredrik Norén (Marine Feed), Tunicate protein meal for aquafeeds and food ingredients
12.45-13.00: Tone-Kari Knutsdatter Østbye (Nofima), Cell culture muscle model tests for sports’ performance 
13.00-13.15: Christos Tsatsanis (University of Crete), Preclinical testing of nutritional products in cell and animal models of human diseases

Pause (arrangementet fortsettes i Nofimas kantine)

13.30-17.00: Matlaging med de nye ingrediensene fra prosjektet (marin-kollagen, fisk-hydrolysater og Ciona Umami fond) og sensorisk test! Bergensk fiskesuppe til forrett, burger til hovedrett (vegetariansk alternativ til dem som ønsker det) etterfulgt av en dessert til slutt.  

Kontaktperson