Vi lager resepter for vellykkede produkter. Hva skiller de gode resepter fra de dårlige?
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om hvordan en kan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig.
Dato
25. apr 2025
Tid
09:00 - 12:00
Sted
Digitalt kurs på Teams
Pris
Kr. 590,-
Kursets innhold
I dette nettkurset vil vi se på oppbygningen av resepter på enkeltprodukter og samtidig se på økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer, men får samme produkt, mer økonomisk og ikke minst bærekraftig bruk av råvarer.
Kursets mål
Lære å lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter med opptil ti årsverk. Produsenter som foredler norske kjøttråvarer, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.
Påmelding og annen informasjon
Bindende påmelding innen 23.04.2024.
Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.