Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om hvordan en kan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig.

Dato

25. apr 2025

Tid

09:00 - 12:00

Sted

Digitalt kurs på Teams

Pris

Kr. 590,-

Sist oppdatert

Kursets innhold

I dette nettkurset vil vi se på oppbygningen av resepter på enkeltprodukter og samtidig se på økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer, men får samme produkt, mer økonomisk og ikke minst bærekraftig bruk av råvarer.

Kursets mål

Lære å lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter med opptil ti årsverk. Produsenter som foredler norske kjøttråvarer, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.

Påmelding og annen informasjon

Bindende påmelding innen 23.04.2024.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Kontaktpersoner