Digitalt webinar
Surdeig grunnkurs (digitalt)

Kurset tar for seg grunnleggende teori om oppstart av surdeig/spontansurdeig, kunnskap som kan være avgjørende for å lykkes med surdeig. Det blir en innføring i hvordan en setter i gang og holder vedlike en surdeigstarter, som er selve kjernen i bakverk basert på surdeig.
Dato
29. aug 2023
Tid
10:00 - 13:00
Sted
Teams (digitalt)
Pris
kr. 400
Kurset anbefales spesielt for deg som ønsker å delta på surdeigskurset på Nofima Ås, 5.- 6. september. Det digitale kurset vil gi et godt kunnskapsgrunnlag for å kunne gå videre på det praktiske kurset.
Kurset holdes digitalt på Teams, og har en varighet på 3 timer. Det blir mulighet for å stille spørsmål i forkant og underveis.
Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.
Målgruppe
Lokale produsenter som faller inn under Kompetansenettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.
Påmelding
Påmeldingsfrist er 24. august. Påmeldingen er bindende.