Gå til hovedinnhold

Det er med stor glede vi endelig kan invitere dere til et kurs i pølseproduksjon hvor vi sammen kan produsere, varmebehandle og ikke minst spise pølser.

Tidspunkt(er)

17. nov 2021
18. nov 2021

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås

Pris

Kr 2800,- pr deltaker, inkl lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

Read in English

Kurset vil ta for seg produksjon av pølser på ulike måter og med ulikt utstyr. Vi lager finemulgerte, grove, ferske og fermenterte pølser som er beregnet for varmebehandling ved ulike varmebehandlingsmetoder, som for eksempel grilling/steking eller i damp.

Kurset tar for seg alle sider ved produksjon av pølser – fra råvarer – metodikk – røyking til ferdig varmebehandlet produkt.

Aktuelle tema:

  • Råvarer som kjøtt, ost, proteiner, fett og urter/krydder 
  • Metodikk ved produksjon av fine og grove pølser
  • Tarmer
  • Røyking/varmebehandling

Sted og dato

Nofima Ås, 17.-18. november 2021

Tid: 17. november: kl10:00 – 15:00 18. november: kl 09:00-15:00

Påmelding

Bindende påmelding innen 4. november 2021. Ved behov for hjelp, kontakt Lily S. Rømcke.

Pris: Kr 2800,- pr deltaker, inkl lunsj og kursmateriell.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter med mindre enn 10 årsverk.

Kurset legger opp til mye produksjon av pølser. Dersom du ønsker det så ta med eget produksjonstøy, ellers deler vi ut engangstøy.

Kursansvarlige