Kompetansenettverket for lokalmat Øst inviterer til kurs der deltakerne vil lære seg bruk av kjøttråstoff, ingredienser og produksjonsprosesser for best mulig måte for optimale kjøttprodukter.

Dato

08. apr 2025
09. apr 2025

Tid

09:00 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 4490,- (inkl. mva) pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Sist oppdatert

Kursets innhold

  • Bruke ulike produksjonsmetoder for å utnytte kjøttråvarer til de beste kjøttproduktene
  • Produksjon av falukorv, servelat/mortadella, rå fermenterte produkter, grove/fine pølser
  • Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
  • Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt og pålegg
  • Reseptberegning
  • Produktevaluering

Kursets mål

Kursdeltakerne skal lære seg bruk av kjøttråstoff, ingredienser og produksjonsprosesser for best mulig måte for optimale kjøttprodukter.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter som foredler kjøtt, med opptil ti årsverk

Påmelding og annen praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 28.03.2025

For de som trenger overnatting i forbindelse med kurset anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner