Gå til hovedinnhold

Endagskurs i økologisk produksjon av juledrikker.

Dato

23. nov 2022

Tid

09:00 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

TID OG STED

23. november 2022
Innregistrering med kaffe fra kl. 08.45 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Avslutter ca. kl. 16.

MÅL

Deltagerne lærer om ulike typer drikker til jul – ulike gløggvarianter og alkoholfrie alternativer til julematen.

MÅLGRUPPE

Produsenter av økologiske frukt og bær.

KURSINNHOLD

  • Varianter av julegløgg
  • Alkoholfrie alternativer til julematen

KURSANSVARLIG

Cecilia M. Kippe, Nofima

PRAKTISKE TIPS

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Bindende påmelding innen 16. november 2022

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima

Kontaktpersoner